• АПТАМИЛ | APTAMIL КОМФОРТ 2 400Г

АПТАМИЛ | APTAMIL КОМФОРТ 2 400Г

21.99лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
мляко
Каталожен код:
4308
Производител:
МИЛУПА / Аксон България

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Преходно мляко за кърмачета с леки храносмилателни смущения от 6 до 12 месеца Aptamil Comfort 2 с Pronutra+ 400 g


Aptamil Comfort 2с Pronutra+е преходно мляко за кърмачета с по-гъста консистенция, специално създадено за комфорт на храносмилателната система и добро здраве на Вашето бебе.


При използване на Aptamil Comfort 2 с Pronutra+ е възможно да забележите, че изпражненията на Вашето бебе са по-меки и по-светли на цвят, в сравнение с тези на бебета, хранени с други млека за кърмачета.


Aptamil Comfort 2 с Pronutra+ е преходно мляко за кърмачета, което задоволява специфичните хранителни потребности на Вашето бебе след 6-ия месец като част от разнообразното му хранене в тази възраст.


 


Aptamil Comfort 2 с Pronutra+ не може да се използва като заместител на майчината кърма през първите 6 месеца на кърмачето.


 


Важно! Кърменето е най-доброто за Вашето бебе!


Aptamil Comfort 2 с Pronutra+ трябва да се използва само след препоръка на медицински специалист.


Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне на млякото, за да не увредите здравето на Вашето бебе.


Никога не оставяйте Вашето бебе само по време на хранене.


 


Неправилното използване или приготвяне могат да увредят здравето на Вашето бебе.


 


След навършване на една година може постепенно да замените Aptamil Comfort 2 с Pronutra+ с преходно мляко за подрастващи Aptamil 3 с Pronutra+


 


Какво прави Aptamil с Pronutra+ уникален?Pronutra+ е уникална комбинация от съставки - пребиотици (scGOS/lcFOS 9:1), Витамини А, С и D, както желязо и дълговерижни полиненаситени мастни киселини (арахидонова - AA /докозахексаенова - DHA). Aptamil с Pronutra+ спомага за развитието на мозъка и допринася за формирането на здравословна имунна система.