• АПТАМИЛ | APTAMIL ХА 2 400Г

АПТАМИЛ | APTAMIL ХА 2 400Г

21.39лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
мляко
Каталожен код:
4311
Производител:
МИЛУПА / Аксон България

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Aptamil HA 2с Pronutra+хипоалергенно преходно мляко за кърмачета с нашата уникална смес от scGOS/lcFOSAptamil HA 2 с Pronutra+хипоалергенно мляко е специално създадено да намалява риска от развитие на алергия за Вашето бебе.


Вашето бебе е с висок риск от развитие на алергия, ако родителите и/или брат/сестра страдат от алергия и ако е налице фамилна обремененост.


Aptamil HA 2с Pronutra+хипоалергенно мляко е преходно мляко за кърмачета, което задоволява специфичните хранителни потребности на Вашето бебе след 6-ия месец като част от прогресивно увеличаващото се разнообразие на храните в тази възраст.


То съдържа необходимите хранителни вещества за осигуряване на здравословен растеж и развитие на Вашето бебе. Aptamil HA 2с Pronutra+ хипоалергенно мляко не може да се използва като заместител на майчината кърма през първите 6 месеца от живота на кърмачето.


 


ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА: Майчината кърма е идеалната храна за Вашето бебе.Aptamil НА 2 с Pronutra+хипоалергенно мляко трябва да се използва само след препоръка на лекар или друг здравен специалист в областта на грижите за майката и детето.


Храненето с биберон може да повлияе неблагоприятно върху кърменето и да затрудни възстановяването му.


Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне.


Не оставяйте Вашето бебе само по време на хранене.


Неправилното използване или приготвяне може да увреди здравето на Вашето бебе.


 


Какво прави Aptamil с Pronutra+ уникален?Pronutra+ е уникална комбинация от съставки - пребиотици (scGOS/lcFOS 9:1), Витамини А, С и D, както желязо и дълговерижни полиненаситени мастни киселини (арахидонова - AA /докозахексаенова - DHA). Aptamil с Pronutra+ спомага за развитието на мозъка и допринася за формирането на здравословна имунна система.