• АПТАМИЛ | APTAMIL ХА 1 400Г

АПТАМИЛ | APTAMIL ХА 1 400Г

21.39лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
мляко
Каталожен код:
4310
Производител:
МИЛУПА / Аксон България

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Aptamil НА 1 с Pronutra+ хипоалергенно мляко за кърмачета за намаляване риска от развитие на алергияAptamil HA1с Pronutra+хипоалергенно мляко е специално създадено да намалява риска от развитие на алергия за Вашето бебе.


Вашето бебе е с висок риск от развитие на алергия, ако родителите и/или брат/сестра страдат от алергия и ако е налице фамилна обремененос.


 


Aptamil HA 1 с Pronutra+хипоалергенно мляко съдържа всички необходими хранителни вещества за осигуряване на здравословен растеж и развитие на Вашето бебе.


 


Aptamil HA 1 с Pronutra+хипоалергенно мляко съдържа патентована клинично доказана смес от GOS (галакто-олигозахариди) и FOS (фрукто-олигозахариди).


ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА: Майчината кърма е идеалната храна за Вашето бебе.Aptamil НА 1 с Pronutra+ хипоалергенно мляко трябва да се използва само след препоръка на лекар или друг здравен специалист в областта на грижите за майката и детето.


Храненето с биберон може да повлияе неблагоприятно върху кърменето и да затрудни възстановяването му.


Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне.


Не оставяйте Вашето бебе само по време на хранене.


Неправилното използване или приготвяне може да увреди здравето на Вашето бебе. След 6-месечна възраст на бебето по препоръка на Вашия лекар или друг здравен специалист постепенно въведете подходящи за захранване храни.


 


Какво прави Aptamil с Pronutra+ уникален?Pronutra+ е уникална комбинация от съставки - пребиотици (scGOS/lcFOS 9:1), Витамини А, С и D, както желязо и дълговерижни полиненаситени мастни киселини (арахидонова - AA /докозахексаенова - DHA). Aptamil с Pronutra+ спомага за развитието на мозъка и допринася за формирането на здравословна имунна система.