• ЪП УЛТИМЕЙТ ПЪРФОРМЪНС / UP ULTIMATE PERFORMANCE - СЕКСУАЛЕН СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ И ЖЕНИ 30 тб

ЪП УЛТИМЕЙТ ПЪРФОРМЪНС / UP ULTIMATE PERFORMANCE - СЕКСУАЛЕН СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ И ЖЕНИ 30 тб

19.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
5602

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Основната активна съставка в хранителната добавка Up - Ultimate Performance, e икариин, който е извлечен от растението епимедиум (Epimedium brevicornum). През 2008 г. италианският професор Марио Дел Агли доказва, че икариинът е уникален сексуален стимулант, който функционира по същия начин, както известното синьо хапче – чрез инхибиране на ензима PDE-5.

Епимедиумът, наричан още Horny Goat Weed (в превод буквално „тревата на разгонения козел“), е многогодишно растение, растящо в южната част на Китай, някои части на Европа и Азия. Наименованието му произхожда от легендата, че китайски пастир забелязал козите си да пасат от това растение, след което имали повишена сексуална активност. Растенията от групата на епимедиум (Epimedium brevicornum) са над 60 вида и са познати с различни имена като Разгонен козел, Шапката на епископа, Крилата на феята и други.

Сведения за използването на това растение в качеството му на афродизиак има още от преди две хилядолетия. В онези времена в Китай и Япония тази билка била оценявана наравно със златото. Освен че я ползвали за увеличаване на либидото, древните лечители открили и други нейни полезни свойства. Препоръчвали я при безплодие, ставни проблеми, за тонизиране и при физическо натоварване, както и при заболявания на бъбреците и черния дроб.

Обикновено билката се приготвяла като чай, а днес се използват и рецепти за спиртни извлеци.

В листата на епимедиум се съдържа голямо разнообразие от биологично активни вещества като флавоноиди, полизахариди, стероли, алкалоида магнофлорин и други. Веществото, което оказва благоприятно влияние на сексуалната мощ, е вид флавоноид, наречен икариин. Ето неговия механизъм на действие:

Икариинът има действие, идентично с това на веществото силденафил. Той инхибира ензима PDE-5 и това води до освобождаване на ключови невротрансмитери, свързани с механизма на сексуалната възбуда. Няма странични ефекти.

Ензимът PDE-5 достатъчно бързо метаболизира азотния окис, с което увеличава нивата му. Азотният окис стимулира отпускането на съдовата мускулатура и увеличава притока на кръв към гениталиите (пениса или клитора). Ето защо продуктът е ефективен в повишаването на чувствителността при жените и на ерекцията при мъжете.

Независимо от идентичния със силденафил механизъм на действие, епимедиум е напълно безвредно растение дори за хора, страдащи от сърдечносъдови заболявания. Това е така заради отделянето на безопасни количества инхибитор на ензима PDE-5.

За да се отдадете на приятно сексуално изживяване, трябва да освободите сетивата си от ежедневните проблеми и да се насладите на върховното удоволствие, което ще постигнете с Up - Ultimate Performance. Ето защо във всяка таблетка има и по 100 mg екстракт от aшваганда (индийски женшен), познат като мощен природен адаптоген. С негова помощ ще се освободите от психическата умора и стреса и ще отдадете цялото си внимание на човека до/под/над себе си.

За да сте уверени, че сте похарчили парите си за качествен и надежден помощник, Sabinsa Ви гарантира, че използваният в Up - Ultimate Performance екстракт от растението „разгонен козел” е от най-качествения вид Epimedium – Epimedium brevicornum, стандартизиран към 10% икариин - (HPLC) 10% Min. SABINSA CORPORATION е една от най-големите компании в света за производство на висококачествени стандартизирани натурални екстракти.

За какво се приема Up - Ultimate Performance?

Up - Ultimate Performance е натурален сексуален стимулант за мъже и жени. Клинично е доказано, че активните съставки в него повлияват благоприятно върху либидото и еректилната дисфункция. Основната съставка на продукта - растението епимедиум, е най-ефективният натурален заместител на синтетичните еквиваленти силденафил, варденафил и тадалафил. Епимедиум стимулира сексуалната активност, увеличава количеството на семенната течност при мъжете, стимулира сетивните нервни окончания и повишава либидото. Използва се успешно за лечение на импотентност.

Допълнителни ползи от приема на Up - Ultimate Performance:

Има адаптогенни свойства. Увеличава нивата на епинефрина, норепинефрина и серотонина, което спомага за повишаването на енергията. Редуцира нивата на кортизола, когато те са повишени, което има антистресов ефект;

Понижава нивата на кръвната захар, използва се при лечение на лумбаго, артрит, схващане и слабост в крайниците, високо кръвно налягане и хронични бронхити;

Изследвания за действието на епимедиум върху хора и животни показват, че подпомага костното здраве и увеличаването на мускулната маса, както и загубата на телесни мазнини – това се дължи на нормализираните нива на кортизола. Оказва благоприятно въздействие върху имунната система.