• АНТИ ВОДА / ANTI-EAU x 30 табл

АНТИ ВОДА / ANTI-EAU x 30 табл

32.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
АНТИ ВОДА
Каталожен код:
590
Производител:
Франция

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Лаборатория 3Chenes създаде още един иновативен продукт - хранителната добавка АНТИ ВОДА (ANTI-EAU®). Приготвена по патентована формула, клинично доказано допринася за елиминирането на излишната вода в тялото, подпомага термогенезата и подобрява  фигурата. Активните съставки (гуарана,блатен тъжник, пирен, ясен, артишок, черна ряпа), включени във формулата, са известни със своите диуретични и подпомагащи нормалната работа по прочистване на  организма свойства.  Резултатът е тъкани без излишна  вода, прoчистено и по-добре оформено тяло.

Състав за 2 таблетки :

Стабилизант: микрокристална целулоза; екстракт от блатен тъжник (малтодекстрин) (9,7%;100mg.); екстракт от ясен (малтодекстрин)(7,8%;80mg.); екстракт от пирен(малтодекстрин) (9,7%;100mg.); артишок (7,8%;80mg.); екстракт от гуарана (кофеин,малтодекстрин) (1,9%;20mg.); екстракт от черна ряпа (стабилизатор:малтодекстрин,гума арабика) (1,9%;20mg.); анти-слепващи агенти: силициев двуокис,магнезиев стеарат.

Начин на употреба:  2 таблетки на ден сутрин с голяма чаша вода. 15-дневна програма, безопасна за повторение.

Предпазни мерки при употреба:

Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца! Да се съхранява на сухо и хладно място! Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Този продукт не е лекарство, а хранителна добавка на растителна основа.