• Anti-Oxidant – за пречистване на организма - 237 мл

Anti-Oxidant – за пречистване на организма - 237 мл

41.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сироп
Каталожен код:
7250
Производител:
AD Medicine

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

ADLiquid™Anti-Oxidant-за пречистване на организма е изключителен продукт за пречистване на организма, тъй като е в течна, колоидна форма и се усвоява до 98 % от организма.ADLiquid™Anti-Oxidant-за пречистване на организма е с много богат състав и вече 15 години се използва при всякакви ситуации, които изискват ефективно пречистване на организма. Съставът и качеството на ADLiquid™Anti-Oxidant-за пречистване на организма са гарантирани, тъй като продуктът се произвежда под изключително строг контрол в преприятието ни в САЩ/Калифорния.

ADLiquid™Anti-Oxidant-за пречистване на организма се използва освен за  пречистване на организма, но също така и заедно с всеки друг продукт на “ЕД Медицин”, в различни схеми, тъй като многократно подобрява ефективността. Той съдържа стандартизиран екстракт от Розмарин, който увеличава активността на другите антиоксиданти и създава условие за каскадното действие на антиоксидантите в реакциите за свързване на свободните радикали. Ефектът от розмарина се усилва с екстракти от Гроздови семки, Гинкго Билоба, Гъбите Рейши и Селен.NADH, N-ацетил-L-цистеин и комплекс от витамини и минерали осигуряват необходимата енергия за клетките и допълнителна антиоксидантна защита и пречистване на организма. ADLiquid™Anti-Oxidant-пречистване на организма активно неутрализира свободните радикали, които увреждат клетките и тъканите на тялото и така способства за възстановяване на организма след вредни въздействия, запазва  доброто здраве, осигурява по-добра адаптация към условията на околната среда и нормално функциониране на имунната система.

При деца от 2 до 6 г –дозировката на ADLiquid™Anti-Oxidant-за пречистване на организма е 5 мл. дневно разделено на 2 приема

За деца от 6 – 12 г. – 2 пъти дневно по 5 мл.

Дозировка на  ADLiquid™Anti-Oxidant-за пречистване на организма за деца над 12 г. и възрастни:

Препоръчителна дневна доза на ADLiquid™Anti-Oxidant-за пречистване на организма е от 10 до 15 мл. разпределена на 1 до 3 приема. Препоръчително е ADLiquid™Anti-Oxidant-за пречистване на организма да се приема в рамките на 1-1,5 месеца. При хора подложени на постоянни вредни въздействие препоръчително е провеждането на 3 -4 курса годишно.

ADLiquid™Anti-Oxidant-за пречистване на организма не се препоръчва на бременни и кърмачки.

По преценка на медицински специалист дозите и схемите могат да бъдат различни.

ADLiquid™Anti-Oxidant-за пречистване на организма се приема преди хранене. Може да се приема със сок или вода. Преди употреба шишето се разклаща. След отварянето му се съхранява в хладилник.