• ANNABIS DOLORCANN Био мехлем при болки в мускулите -50 мл

ANNABIS DOLORCANN Био мехлем при болки в мускулите -50 мл

  • Модел: мехлем
  • Каталожен код: 4593
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 22.00лв.


Био конопена маз при болка в мускулите е предназначена специално за възрастни, за употреба в областта на опорно-двигателния апарат.

Конопената маз Dolorcann с високо съдържание на Омега 3-6 ненаситени мастни киселини и в съчетание с комбинацията растителни екстракти, чрез масаж ефективно допринася за бързото намаляване на мускулното напрежение и скованост. Ефектът от употребата на мазта може да се подобри като се направи стегната превръзка на засегнатата област.


Конопът притежава значите лни противовъзпалителни, лечебни, аналгетични, антибактериални и антивирусни ефекти.Тази билка помага ефективно не само в случаи на сериозни заболявания, но когато се прилага локално под формата на тинктура или мехлем.


Обем: 50 мл


Конопен био мехлем Dolorcann облекчава болката с оригинална комбинация от активни вещества, като:


Екстракт от конопено семе и конопено масло

Евкалиптово масло

Масло от карамфил

Масло от лавандула

Масло от розмарин

Нанася се лесно; дори малко количество ще покрие голяма част от кожата.

Състав: Cannabis SativaSeedOil, Olea EuropaeaFruitOil, GlycerylStearate, Cannabis SativaSeedExtract, Tocopherol, HelianthusAnnuus Hybrid Oil, HumulusLupulusOil, EthylFerulate, Eugenia CaryophyllusLeafOil, EucalyptusGlobulusLeafOil, LavandulaAngustifoliaOil, RosmarinusOfficinalisLeafOil, CapsicumFrutescensResin, HelianthusAnnuusSeedOil, GlycerylOleate, Eugenol, Linalool, D-Limonene.