• Подобряване на ерекцията 30 капсули - VIGOR

Подобряване на ерекцията 30 капсули - VIGOR

59.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
5489

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Уникален билков продукт за мъжете с понижено желание за секс и отслабена ерекция.


Мъжкото либидо (желание за секс) играе ключова роля за здравословния сексуален живот. Vigor е продукт от трета генерация на известния испански производител на продукти за сексуално мъжко здраве AndroMedical. Една част от съставките ъздействат върху собственото производство на тестостерон в мъжкото тяло, което води до драстично увеличаване на мъжкото либидо. Друга част от съставките влияят на кръвоснабдяването на пениса, което води до по-твърда ерекция. Това влияе и върху контрола по време на сексуалния акт.


В резултат ще имате по-голямо желание за секс, по-твърда ерекция и по-продължителен секс.


Продукт благодарение на който ще се може да доставяте и да се наслаждавате на още по-голямо удоволствие при секс и сексуално здраве.


Съдържа съставки изцяло натурален, на билкова основа, без химия. и без странични ефекти. Съдържанието на активните съставки е двойно по-голямо затова е достатъчно еднократен дневен прием. Това прави продукта и много по изгоден спрямо останалите аналогични продукти на пазара.


Начин на използване:  Изпийте 1 капсула на ден с вода, най-добре по време на закуска, без да я сдъвквате. Не приемайте повече от 2 капсули на 24 часа. За максимален ефект – приемайте в продължение на 2 месеца.