• ANDROFIX – ЗА ЗДРАВЕТО НА ПРОСТАТАТА

ANDROFIX – ЗА ЗДРАВЕТО НА ПРОСТАТАТА

49.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
3454
Производител:
Biotica 1961

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Подкрепа на простатата

Хормонален баланс при мъжете

Подкрепа на сексуалните функции

Силно либидо и полова мощ

Облекчение при урологични проблеми

При често уриниране


Чести и внезапни позиви за уриниране, слаб поток на урината, придружен с болка, парене и дискомфорт, чувство за непълно изпразване на пикочния мехур… Това са едни от най-изявените симптоми при увеличена простата – състояние, тясно свързано с напредването на възрастта и известно като доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ) или аденом на простатната жлеза. Уголемяването на простатата, означавано и като доброкачествена хиперплазия на жлезата, е естествен процес при мъжете, провокиран от възрастово асоциирани хормонални промени. С възрастта се забавя производството на тестостерон, а голяма част от неговото производно – дихидротестостерон – се натрупва в тъканта на простатата и води до хипертрофията й.


СИМПТОМИ НА УГОЛЕМЕНА ПРОСТАТА

Често уриниране

Затруднение и слаба струя

Парещо усещане при уриниране

Често събуждане по малка нужда

Спешна нужда от уриниране

Проблеми със сексуалната функция

Стандартната терапия на проблема включва медикаментозно или хирургично лечение. Предвид рисковете и на двата подхода, природната медицина предлага научно обоснована природна алтернатива, която се базира на комбинирания прием на екстракти от четири растения растения, чието благоприятно влияние върху простатата отдавна е доказано. Това са Екстракт Сао Палмето, Екстракт бабини зъби, Екстракт тиквено семе, Екстракт полски хвощ. Те са доказано работещо средство срещу доброкачествено увеличение на простатната жлеза и инфекции на пикочните пътища. Те подпомагат конвенционалното лечение и допринасят за поддържане на простатата в нормално състояние.

За разлика от повечето подобни продукти, АНДРОФИКС съдържа само стандартизирани екстракти! Стандартизираните екстракти гарантират правилното количество активни вещества и чистотата на състава.

АНДРОФИКС е специално създадена хранителна добавка за мъже, която подкрепя простатата и подпомага нормалната функция на простатната жлеза, благодарение на мощния комплекс от витмаини, минерали, антиоксидантни и растителни екстракти.


АНДРОФИКС ДЕЙСТВИЕ

Подкрепя дейността на простатната жлеза

Спомага за постигането на хормонален баланс

Подкрепя сексуалната функция

Повишава либидото

Подобрява общото здраве на мъжката полова система

Продуктът облекчава урологични проблеми

Намалява болките и честите позиви за уриниране

Действа благоприятно при уголемена простата, често наблюдаван проблем при мъжете над 50 години.

Мощният състав на продукта действа антиоксидантно, противовъзпалително, диуретично и защитно

Подпомага мъжката полова функция

Пречиства организма от отпадни продукТи и токсини

ЗАЩО ДА ПРИЕМАТЕ АНДРОФИКС?

Простатата е един от органите от мъжката пикочо-полова система, при който често настъпват нарушения. Съществуват три здравословни проблема, засягащи простатата:

Рак на простата: Втората водеща причина за смърт сред мъжете. Мъжете над 50 години обикновено са предразположени към проблеми с простата – до 80% от тях имат някакъв проблем с простата.

Простатит: Често срещано възпаление на простатната жлеза при мъжете от всички възрасти. Обикновено се причинява от бактерии, които инфектират простата от друга част на тялото. Друга причина за простатита могат да са хормонални промени в организма.

Доброкачествена хипертрофия на простата: Това е постепенно увеличение на простата. Смята се, че е резултат от хормонални промени, свързани с възрастта. Макар и да не е раково заболяване, увеличената простата може да причини проблеми като запушване на пикочния канал, затруднено уриниране, нарушена способност за изпразване на пикочния мехур. Това може да окаже натиск върху бъбреците и мехура.

В КАКВО СЕ КРИЕ ТАЙНАТА НА АНДРОФИКС?

Комбинираното действие на иновативната формула, вложена в продукта АНДРОФИКС, работи в няколко посоки. Едновремено способства нормалната функция на простатната жлеза, но и детоксикира организма и пречиства кръвоносните съдове от шлаки и холестерол. В дългосрочен план това намалява риска от инфаркти и инсулни, поддържа потентността при мъжете и способства за пълноценна ерекция.


МНЕНИЕ НА СПЕЦИАЛИСТ

К. Стайков – Практикуващ уролог (Повече от 23 години опит)

Специалност урология. Прилага следните методи: роботизирана лапароскопска радикална простатектомия, трансуретрална простатна резекция и лазерна аблация на доброкачествена простатна хиперплазия.


"Простатитът може да доведе до няколко опасни проблема за мъжете, като основните са:

импотентност

доброкачествена хиперплазия на простатата

рак на простатата

Трябва да се отбележи, че импотентността е състояние, което се наблюдава при 100 % от мъжете, страдащи от хроничен простатит. Някои могат да бъдат засегнати по-рано, други – по-късно, но импотентността е неизбежна.

Нелечението на простатита може да доведе до рак на простатата, което все повече е не толкова рядко срещано явление. Именно поради тази причина, апелирам към всички мъже да се отнасят отговорно с лечението, за да предотвратят бъдещи проблеми, които понякога се изразяват във фатален край. Голяма част от мъжете, засегнати от болестта, не търсят медицинска помощ, вярвайки че състоянието е временно и ще отшуми от само себе си. В резултат на това, някои от засегнатите мъже просто игнорират болестта и търсят лекарска помощ, чак когато проблемите станат много сериозни.

Бъдете наясно, че простатитът е живото-застрашаващо заболяване и не е просто безобидна инфекция, с която организма свиква и не изразява негативни симптоми по-късно. Неконтролирана и нелекувана болестта прогресира бързо и прераства в рак само след 1-2 години. За моя радост и на моите колеги, сега мъжете имат възможността да се оттърват от това опасно заболяване веднъж завинаги без да се налагат антибиотични лечения.

Факт е, че се появи революционен нов продукт. Той бързо възстановява нормалното функциониране на простатата, намалява възпалението, ефективно атакува дори хроничния простатит и възстановява сексуалната функция."


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕФЕКТИ ОТ ПРИЕМАНЕТО НА АНДРОФИКС 

Ефективността на АНДРОФИКС, изчислена чрез стандартен метод (брой възстановени хора спрямо броя на засегнатите хора в рамките на група от 100 души, преминали един курс на лечение) е налице.

Липса на прояви на симптомите след като спират да приемат АНДРОФИКС (според резултатите от 6-месечно проследяване) се наблюдава при 99% от хората.

След една седмица на употреба на АНДРОФИКС всички пациенти докладват значително подобряване на либидото и сексуалната потентност.

Продуктът спомага за удължаване на сексуалния контакт при мъжете, участвали в проучването.

Няма нежелани странични ефекти, включително алергии.

АНДРОФИКС проявява изразено противовъзпалително, противооточно и антиоксидантно действие.

АНДРОФИКС е клинично тестван продукт, който бива подложен на множество качествени и количествени тестове.

Бърза поръчка