• Анантра за жени / Anantra Female 500 мг -14 таблетки

Анантра за жени / Anantra Female 500 мг -14 таблетки

44.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
5995

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Anantra Female е продукт в подкрепа на женското сексуално здраве, който повлиява благоприятно върху проблемите със сексуалната дисфункция, повишава либидото и осигурява на женския организъм жизненост и добра форма.
Комбинацията от натурални съставки, витамини, микроелементи и билкови стимуланти насърчава и подпомага усещането за жизненост и благосъстояние на организма, увеличава сексуалното желание. Подходяща за жени, които страдат от сексуална дисфункция и понижено либидо.
Сексуална дисфункция и понижено либидо при жените може да бъде в следствие на ниски нива на естроген в организма, понижено либидо, по-зряла възраст и менопауза, състояние на тревожност или депресия, сърдечно-съдови или невралгични проблеми, прием на лекарства.
Anantra Female подпомага цялостното сексуално здраве и увеличава сексуалното желание.

Активни съставки:
Еврикома лонгифолия (Eurycoma longifolia), Мака (Lepidium meyenii), Цвят от Шафранов минзухар (Crocus sativus), Листа от Дамяна (Turnera diffusa), Китайска ангелика, Готу Кола, Черен Кохош (Cimicifuga racemosa), L-arginine, Витамин B3 (Ниацин), Зелен чай, Цинк, Селен, Магнезиев оксид, Магнезиев сулфат.

Дозировка:
По 1 таблетка дневно след хранене

Предупреждения:
Anantra Female е хранителна добавка.
Не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да не се приема при хиперчувствителност към която и да е от съставките, при белодробна артериална хипертония, от жени, страдащи от сериозни сърдечно-съдови заболявания, за които сексуалната активност не е препоръчителна.
В тези случаи консултацията с лекар е наложителна.
В случай на предозиране, обърнете се към специалист.
Да не се приема в период по-дълъг от 6 месеца.