• АНАЛГИКСИН – СРЕЩУ ОСТРИ И ХРОНИЧНИ БОЛКИ – BIOTICA 1961

АНАЛГИКСИН – СРЕЩУ ОСТРИ И ХРОНИЧНИ БОЛКИ – BIOTICA 1961

50.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
тинктура
Каталожен код:
2564
Производител:
Biotica 1961

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

АНАЛГИКСИН СЕ ПОЛЗВА при наличие на интензивна болка, свързана със:

Системно главоболие

Менструални болки

Зъбобол

Ставни болки

Мускулни болки

Мигрена

Грипни и простудни състояния


Не натоварвайте организма си с конвенционалните болкоуспокояващи средства! С тях ще обремените организма си допълнително с токсини.


АНАЛГИКСИН е първата по рода си формула, основана на растителни съставки, която може да се справи с болката по естествен начин. Комбинация е от концентрираните извлеци на четири растения, които имат най-мощните природни обезболяващи свойства: котешки нокът, пасифлора, розмарин и бяла бреза.


АНАЛГИКСИН не натоварва организма ни с излишна химия. Не съдържа консерванти и оцветители. Не води до пристрастяване.


Доскоро никой не допускаше, че това е възможно по простата причина, че за да спрем усещането за болка, трябва да въздействаме върху нервните трасмитери, така че да не превеждат импулси до централната нервна система и ние да не регистрираме усещането, че ни боли.


С напредването на новите технологии имаме възможността да изолираме съединения, съдържащи се в растенията, които изпълняват същата роля на блокъри на болката, но без да увреждат черния дроб, бъбреците, стомаха. Действието на тези съединения е абсолютно идентично като при химичните формули, но работи по естествен път. Формулата, която успяха да създадат технолозите, е базирана на сложна комбинация от котешки нокът, бяла бреза, розмарин и пасифлора. Синергията между фитонутриентите на тези билки създава точното съединение, което може да овладее болката.


Резултати от проведени изследвания показват статистически значими данни за прекратяване на болката при наличие на главоболие, мигрена, менструални болки, ставни и мускулни болки, бъбречни кризи, стомашни болки и други. Освен това формулата има естествено антипиретично и антиспазмолитично действие, което прави продукта подходящ при грипни и простудни състояния , които включват симптоми като главоболие, висока температура, мускулни болки, запушен нос, болезнени синуси и болки при възпалено гърло.


Има болестни състояния, които не могат да бъдат излекувани без помощта на традиционната медицина, но в много случаи, когато се налага периодично да взимаме хапчета при хронични болки, тази формула дава това, от което се нуждаем.


Така можете да бъдете сигурни, че ще овладеете болката, без риск да навредите на друг орган.