• АНАКАПС ДЮКРЕ / ANACAPS REACTIV DUCRAY 30 броя - ПРИ РЕАКТИВЕН КОСОПАД

АНАКАПС ДЮКРЕ / ANACAPS REACTIV DUCRAY 30 броя - ПРИ РЕАКТИВЕН КОСОПАД

37.50лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
5705
Производител:
Пиер фабр Дермо-Козметик Франция

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Анакапс Реактив е хранителна добавка, разработена от дерматологични лаборатории Ducray, за възстановяване жизнеността на косата при реактивен косопад. Съдържа желязо, витамини В6,В8,Е и PP, сяра-съдържащи аминокиселини цистин и метионин.
Анакапс Реактив е специално създаден за здравина, устойчивост и обем на косата и здравина на ноктите. Подходящ е в случаите на реактивен косопад, когато загубата на коса е вследствие на стрес, умора, диета, раждане и др. Реактивният косопад връхлита внезапно и се характеризира с равномерна загуба на коса по целия скалп.

Анакапс Реактив укрепва косъма и благоприятства растежа на косата, като осигурява на косата и ноктите основните хранителни вещества, необходими за поддържане на силата и жизнеността им: желязо, витамини В6,В8,Е и PP, сяра-съдържащи аминокиселини цистин и метионин.
Биотинът играе роля в поддържане нормалното състояние на косата. Витамин В6, който помага нормалния синтез на цистеин. Желязото, витамините В3 и В6 съдействат за намаляване чувството на отпадналост и умора. Витамин Е е антиоксидант,който допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.
В резултат ноктите и косата са подсилени, по-силни, косата е с повече обем.

Дозировка:
Препоръчителната доза е 1 капсула дневно, приета сутрин с голяма чаша вода.
За оптимални резултати се препоръчва тримесечен прием.
За да получите оптимални резултати, препоръчваме съчетаване приема на Анакапс Реактив с Anaphase+ шампоан/балсам и Ducray Creastim.
Анакапс Реактив има добра храносмилателна поносимост.
Предупреждения:
Не приемайте Анакапс Реактив, ако сте бременна или кърмите.