• AMPK Metabolic Activator / Метаболик Активатор За изгаряне на коремни мазнини - 30 таблетки

AMPK Metabolic Activator / Метаболик Активатор За изгаряне на коремни мазнини - 30 таблетки

  • Производител: LIFE EXTENSION® USA
  • Модел: таблетки
  • Каталожен код: 11027
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 73.00лв.


Спомага за подобряване на клетъчния метаболизъм и изгаряне на коремните мазнини

AMPK Metabolic Activator съдържа две мощни съставки (ActivAMP® (Gynostemma pentaphyllum) и хесперидин), които задействат ензима AMPk, който помага за намаляване на коремните мазнини, като ги използва за клетъчно производство на енергия. 

 

Действие на AMPK Metabolic Activator:

допринася за поддържане нормални нива на AMPk;

помага на тялото да изгаря коремните мазнини;

насърчава здравословния клетъчен метаболизъм.

Не всички телесни мазнини са еднакви. Някои специфични видове могат да причинят по-големи притеснения за здравето от други. Една от най-лошите видове мазнини е коремната мазнина. Тя може да ескалира различни естествени аспекти на процеса на стареене, протичащи в тялото. Това е така, защото коремните мазнини създават съединения, които могат да причинят възпаление и оксидативен стрес.


AMPk

AMPk е ензим, който се намира във всяка клетка в тялото. В резултат на процеса на естествено стареене нивата на AMPk се понижават, което е основна причина за увеличените количества нежелани коремни мазнини. Проучванията обаче показват, че увеличаването на активността на AMPk може да насърчи клетките да спрат да съхраняват мазнини и вместо това да започнат да ги използват за производство на енергия.


Гиностема (Gynostemma pentaphyllum)

Гиностема е растение, използвано в традиционната азиатска медицина за насърчаване на дълголетието. Причината, поради която азиатските лекари предписват гиностема, e инхибирането на различни здравословни проблеми, свързани с възрастта. Растението не само активира AMPk, но и транспортира излишните мазнини в митохондриите. Това води до високоефективно производство на клетъчна енергия и следователно рязко намаляване на ненужното съхранение на мазнини. Освен това екстрактът от гиностема има и други полезни свойства, като например способността да удължава живота на клетките, които са подложени на стрес, предизвикан от окисляване и натрупване на мазнини. Проучванията потвърждават това, което изследователите са открили в лабораторни изследвания: гиностема повишава активността на AMPk и насърчава дълголетието.


Хесперидин

Хесперидинът е флавоноид, който се намира в цитрусовите плодове. Проведени проучвания свързват увеличената консумация на богати на флавоноиди храни, като цитрусовите плодове, с намален риск от сърдечно-съдови проблеми. Доказано е, че хесперидинът насърчава активирането на AMPk, помага за регулиране на възпалителните фактори и поддържа функцията на кръвоносните съдове. По този начин, хесперидинът допълва гиностема за модулиране разпределението на мазнините.

Микрокристална целулоза, стеаринова киселина, кроскармелоза натрий, хидроксилпропил целулоза, водна обвивка (глицерин, пречистена вода), силициев диоксид, растителен стеарат. 


Не съдържа: ГМО.

Хранителна добавка, 30 V-таблетки. 


Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на метаболизма.

Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: по 1 таблетка сутрин. 

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!


Етикети: AMPK Metabolic Activator / Метаболик Активатор За изгаряне на коремни мазнини - 30 таблетки