• Алтайско, пречистено мумийо, 60 таблетки

Алтайско, пречистено мумийо, 60 таблетки

20.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
2487
Производител:
РУСИЯ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Пречистеното алтайско мумийо се препоръчва като общоукрепващо средство, биологичноактивна хранителна добавка. Доставя на организма микроелементи, витамини A, B1, B6, B12, P, етерични маска, органични киселини.


Мумиото е древен "чудотворен балсам", то е сок от скалите. Хората от векове го наричат "кръвта на планината". Това вещество от стари времена се използва за лекуване на различни недъзи. Намират в труднодостъпни за човека скали, в пещери във вид на висулки, натрупани по тавана на пещерата, изтичащи от пукнатините на скалите. На цвят пречистеното минерализирано мумио е тъмнокафява течност, разтегляща се лепкава маса, омекваща от топлината на ръцете. Има смолиста специфична миризма и се разтваря във вода с малко утайка, на вкус е горчиво.


Мумиото съдържа в състава си 28 химични елемента, 30 макро- и микроелементи, а също 10 различни окиси на метали, 6 аминокиселини, редица витамини - В12, Р-167, В1 и други, етерични масла, пчелна отрова, смолоподобни вещества, всяко от които е способно да повлияе на съответните обменни процеси в организма. Усилва регенеративните процеси в различните тькани, действа като противовъзпалително, антитоксично, общоукрепващо средство, възстановява понижените функции на периферните нервни центрове или анализаторните центрове на главния мозък. Положително участва в биосинтеза на ДНК клетките.


Алтайското, пречистено мумио е полезно при:


Язва на стомаха, чревно-стомашна система, при проблеми с черния дроб и далака, проблеми с пикочния мехур, колит, гастрит;

Хемороиди;

Счупване на кости, стави, травми на гръдния кош, изкълчвания, натъртвания;

Костно-туберкулозни процеси;

Тромбофлебит;

Гнойни, възпалителни и инфектирани рани и язви;

Киселини, повдигане и повръщане;

Главоболие, мигрена;

Възпаление на млечната жлеза;

Бронхиална астма

и др.


Съдържание:


100% Алтайско Мумийо, пречистено. 60 бр. таблетки по 0.2 гр. всяка.


Начин на употреба:


В зависимост от телесното тегло се приема по следния начин:

до 50 кг. - 1/2 таблетка на ден;

от 51 до 70 кг. - 1 таблетка на ден;

от 71 до 90 кг. - 1 и 1/2 таблетка на ден;

над 90 кг. - по 2 таблетки на ден.


Противопоказания:


Да не се приема от бременни жени и кърмачки, деца до 14 год., при бъбречно-каменна болест, индивидуална непоносимост към продукта.


Опаковка: 60 таблетки