• Алое вера сок 946 ml

Алое вера сок 946 ml

31.58лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сок
Каталожен код:
2439
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Алое вера сок 946 ml – високо концентриран източник на алое – съдържа 99,7% сок от оргaник сертифицирано алое! С ORGANIC сертификат! 

Екстра качество, гарантирано от Lili Of The Desert – най-големият производител на organic сертифицирани продукти с алое вера! Lily Of The Desert има 50-годишен опит, като до момента успява да наложи най-високите стандарти в индустрията! Компанията разполага със собствени ферми за алое, разположени в пустинята на Мексико и долината Рио Гранде в Тексас, където всички растения се отглеждат по методите на биологичното земеделие.


Описание

Lily Of The Desert е единственият производител на натурални алое вера продукти, удостоен с „Gold Standard”. Златният стандарт се базира на независими клинични изследвания, гарантиращи ефикасността на продуктите.

Алое вера сок е оптимален източник на organic полизахариди – най-важните биологично активни компоненти, открити в състава на алое вера. Полизахаридите имат огромно значение за здравето. Те подсилват имунната система, подпомагат тонуса и енергията, балансират нивата на кръвната захар и кръвното налягане, полезни са за сърдечно-съдовата система, подобряват храносмилането.


Алое вера сок се препоръчва в следните случаи:

–затруднено храносмилане и усвояване на полезните вещества от храната,

-запек и задръстване на стомашно-чревния тракт с токсини;

-необходимост от детоксикация на тялото;

-отслабен имунитет, чести боледувания през есенно-зимния сезон;

-липса на тонус и умора;

-проблемна кожа, включително акне;

-проблеми с мускулите и ставите.


Дозировка и приложение

Приложение: Lily Of The Desert сок от алое вера е единственият, чиито клинични проучвания са одобрени от Gold Standard. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната, храносмилателната и сърдечно-съдовата системи.


Забележка: Този продукт е напълно натурален. Допустими са изменения в цвета, което не води до промяна на качеството, ефективността и чистотата. Да се използва до 5-6 месеца след отваряне. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: Да се изпива от 1 доза (59ml) до 4 дози (236ml) дневно, чисто или смесено с друга течност. За по-добро храносмилане е препоръчително да се приема 15-30 минути преди хранене.

Съхранение: След отваряне да се съхранява в хладилник – на място, недостъпно за деца!