• АЛОЕ ВЕРА гел 5000 mg

АЛОЕ ВЕРА гел 5000 mg

19.50лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
гел
Каталожен код:
2442
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Алое вера /гел/ 5000 mg – естествен продукт в подкрепа на храносмилателната система и имунитета

Алое вера (гел) съдържа силно концентриран 25 mg екстракт от алое вера (200:1), еквивалентен на 5000 mg алое вера гел!


Описание

Алое вера е част от семейството на лилиите и често бива наричано „лилията на пустинята“. По данни на Международен научен съвет по алое МНСА*, съществуват над 250 вида алое, които растат по целия свят.

Употребата на алое от древните цивилизации на Египет, Китай, Гърция, Рим и Индия, датира от векове. Заради мощните му лечебни свойства, древните египтяни са го наричали “растение на безсмъртието”.

Алое вера е отличен източник на витамини, минерали, аминокиселини, биогенни стимулатори, протеини, антрахинонови гликозиди и др. Съставът му е богат както на В витамини, така и на А, С и Е. Има силно изразени антибиотични, антимикробни, антибактериални, антисептични, противогъбични и антивирусни ефекти. Много хора го използват с цел подсилване на естествените защитни сили, детоксикация на стомашно-чревния тракт и подобряване на храносмилането, укрепване на сърдечно-съдовата система, поддържане свежестта на кожата, и др.


ДОЗИРОВКА

Дозировка и приложение: По 1-2 софтгел капсули дневно.

Приложение: Дорпинася за защита на клетките от оскидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната и храносмилателната системи.

Забележка: Не използвайте при диария и болки в коремната област.

Консултирайте се с лекар в случай на диария, бременност, кърмене или ако приемате други медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!