• Aloe Pura сок от алое вера максимална сила - 1 литър

Aloe Pura сок от алое вера максимална сила - 1 литър

35.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сок
Каталожен код:
4942
Производител:
Bulvit LTD

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Aloe Pura Сок от Алое Вера – максимална сила: 

✔Съдържа 99.9% чист сок от растението;

✔Пречистен от алоин;

✔Подобрява имунната защита;

✔Антиоксидантна протекция;

✔Регенерира тъканите;

✔Подмладява организма;

✔Подобрява храносмилането;

✔Регулира перисталтиката;

✔Стимулира оздравяването при кожни заболявания;

✔Детоксикира тялото;

✔Подходящ за вегани и вегетарианци. 


Гаранции:

✔Сертифицирано алое вера, отглеждано натурално в Мексико;

✔Уникална формула - комбинация от цяло листо и вътрешен гел;

✔Премахнат алоин;

✔Естествено богат на полизахариди;

✔Внимателно прерабоен;

✔Не е приготвяно от прахообразно сухо алое.


Aloe Pura е първата европейска търговска марка, която получава печат за одобрение от Международния научен съвет за Алое (IASC). Продуктът носи печат на одобрение на МНСА (IASC), символ признат в цял свят като гаранция за чистотата и качеството на съдържанието. Сертификатите на всички алое продукти на Optima Consumer Health, включително и Aloe Pura сок с максимална сила, можете да проверите на сайта на IASC - http://www.iasc.org/Certification/CertifiedProducts.aspx. 


Продуктът съдържа изцяло натурален сок от Алое Вера. Растението се е доказало в практиката като мощно средство за подкрепа на здравето. Оптимизира способностите за защита и регенериране на клетките. Подкрепя имунната система, пречиства от токсини и подобрява дейността на организма. Има изразени ефекти при лечението на някои кожни заболявания – екзема, псориазис, изгаряния и други. Стимулира клетъчната регенерация и обновяване на увредените участъци. 


Повишава съпротивителните сили на организма срещу вирусни и бактериални атаки.  


Приемът на Алое Вера – максимална сила дава, възможност за активиране са собствените възможности. Чувствате се тонизирани, изпълнени със сила и желание за действие. Това е страхотен начин да се справите с ежедневните си задачи, да подобрите работоспособността си и чувството за удовлетвореност. 


Всички тези ефекти на Алое се дължат на богатото му съдържание – минерали, витамини, аминокиселини, ензими, антиоксиданти и други. 


Сокът от Алое има изразен ефект при регулиране нивата на кръвна захар и холестерол. Подобрява еластичността на кръвоносните съдове и намалява риска от атеросклероза. 


Почиства стомашно-чревния тракт от токсини и отпадни продукти, с което подобрява неговата дейност, комфорт и усвояването на хранителни вещества. Помага при хроничен запек. 


Продуктът е произведен от сертифицирано Алое Вера, отглеждано в Мексико. Съдържа екстракт от цяло листо и вътрешен гел, пречистени от алоин (силно разхлабително вещество в Алое, забранено за включване в добавките с очистително действие). 


Дозировка: 

Една доза (25 мл.) дневно. Разклатете добре преди употреба. Може да се консумира директно или разтворен с вода/напитки. Не превишавайте максималната доза от 25 мл. За оптимални резултати се препоръчва употреба минимум 3 месеца. 


НЕ се препоръчва при бременност и кърмене. Консултирайте се с лекар, ако приемате медикаменти за лечение на диабет или антикоагуланти. 


След отваряне да се държи в хладилник и да се консумира в рамките на 2 месеца. Пазете от деца!