• All Test OralFluid 4 /К2/ - комбиниран слюнчен тест за 4 наркотика включително синтетичен канабис

All Test OralFluid 4 /К2/ - комбиниран слюнчен тест за 4 наркотика включително синтетичен канабис

  • Производител: Alcotester
  • Модел: тест
  • Каталожен код: 11445
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 19.20лв.


All Test OralFluid 4 /К2/ е комбиниран тест-панел по проба от слюнка, с който можете да откриете наличие на 4 наркотика: екстази (клубна дрога), синтетичен канабис (опасна модна дрога), метадон (заместител на хероина) и трамадол (болкоупокояващо на базата на опиатите, ползва се и за надрусване от зависимите).


All Test OralFluid 4 /K2/ има следните гранични стойности и времена на детекция:

синтетични канабиноиди (25 ng/ml) – до 48 часа;

екстази (50 ng/ml) – до 48 часа;

трамадол (30 ng/ml) – до 72 часа;

метадон (30 ng/ml) – до 24 часа.

Времеви прозорец на детекция на наркотиците

Слюнчените тестове за наркотици засичат както самите наркотици, така и техните метаболити. Поради спецификата на тестовете за наркотици по проба от слюнка, положителен резултат за наркотик с такъв тест означава с голяма вероятност, че тестваното лице все още се намира под влияние на наркотика, т.е. все още е “надрусан”.


Тестовете имат различна чувствителност за всяка дрога, освен това процесът на метаболизиране в тялото е различен за всеки наркотик. Влияние оказват и индивидуални фактори като тегло, възраст, метаболизъм, както и специфика при приема – комбиниране с течности, храна, алкохол и др. Затова времето, в което даден наркотик може да бъде открит в слюнката, т.н. времеви прозорец на детекция, е относително. Дадените долу времена за детекция са усреднени.


Бърз резултат

All Test OralFluid 4 /К2/е готов за интерпретиране 5 минути след взимане на пробата от устата.


Защо да изберете тест по проба от слюнка?

Времевия прозорец на детекция на наркотици в слюнка кореспондира най-точно до откриването им в кръвта, затова положителен резултат при слюнчен тест е надеждна индикация за скорошна употреба;

По-щадящо взимане на проба. Взимането на проба от слюнка навлиза минимално в личното пространство на тестваният;

По-голяма сигурност при взимане на пробата. Тестът по слюнка не може да се манипулира от тестваният, тъй като се взима директно от тестващия. За разлика от слюнката, контролът при взимането на проба от урината е много по-труден и притесняващ., а без контрол, тестваните лица могат лесно да манипулират уринната проба.

Етикети: All Test OralFluid 4 /К2/ - комбиниран слюнчен тест за 4 наркотика включително синтетичен канабис