• Alkamin / Алкамин pH Баланс пудра -150 грама

Alkamin / Алкамин pH Баланс пудра -150 грама

17.50лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
прах
Каталожен код:
7003
Производител:
Herba Medica

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Alkamin pH Balance е специално създадена хранителна добавка под формата на пудра (прах) с аромат на лимон, която представлява натурален комплекс от алкалообразуващи минерали, които допринасят за балансиране нивата на киселинност в тялото и поддържане на оптимална pH среда.

Алкамин pH Баланс спомага за неутрализирането и изчистването на киселинните остатъци от организма, като същевременно с това поддържа нормалното киселинно-алкално равновесие. Алкамин pH Баланс съдейства естественото протичане на всички естествени процеси и функции в тялото, подкрепя метаболизма, обмяната на веществата и стимулира производството на енергия. Също така Алкамин pH Баланс допринася за поддържането на нормали нива на електролитното равновесие. В състава на Алкамин присъства и натурален калций, произведен от червени водорасли, който спомага за запълване на липсите на калций в организма, които са характерни за хората, поддържащи високи нива на киселинност и стимулира тяхното алкализиране. Алкамин може да се използва при артрит, артроза, коксартроза, гонартроза, ревматизъмнамалена ставна подвижност, газове, гастрит, киселини, диария, колики, метеоризъм, колит, ентероколит, язви, хемороиди и други


Съдържание :

В 1 мер.л. (5g)

Чиста форма на Натриев Бикарбонат  3.6 g

Аквамин (естествен мултиминерален комплекс от калцифицирани червени водорасли)  1.0  g

Калиев бикарбонат  0.35 g

Натриев цитрат  0.07 g

Дозировка:

Една мерителна лъжичка разтворена в чаша топла вода, сутрин на гладно, 30 минути преди хранене.

При отчитане на висока киселинност, разтворете 1 мерителна лъжичка в половин литър вода и приемайте на глътки през целия ден.