• Alive! Diabetic Multivitamin Алайв! Мултивитамини за диабетици - 60 таблетки

Alive! Diabetic Multivitamin Алайв! Мултивитамини за диабетици - 60 таблетки

  • Производител: Natures Way products Inc, САЩ
  • Модел: таблетки
  • Каталожен код: 11607
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 29.60лв.


Висококачествена мултивитаминна формула, която подпомага качеството на живот при преддиабетно състояние и диабет. 

Alive! Diabetic Multivitamin е специализиран природен продукт, подпомагащ качеството на живот при преддиабетно състояние и диабет. Съдържа повече от 25 естествени съставки - витамини, минерали, антиоксиданти и растителни екстракти, перфектно съчетаващи се със специфичния режим на хранене и физическа активност, към който хората с диабет трябва да се придържат.

 

Какви ползи осигурява Alive! Diabetic Multivitamin

Допринася за контрола на кръвната захар и поддържане чувствителността към инсулин.

Добър профилактикум на диабетната невропатия – увреждане на нервите в тялото, предизвикано от високата кръвна захар.

Спомага за увеличаване на енергията и жизнеността.

Съдейства за намаляване вредните ефекти на стреса.

Стимулира мозъчната функция.

Подпомага зрението.

Поддържа имунното здраве.

Осигурява висока антиоксидантна защита.

 

Защо Alive! Diabetic Multivitamin

Диабетът е хронично заболяване, което може да засегне сърдечно-съдовата система, бъбреците, зрението, нервите. Тези усложнения на диабета се развиват още по-лесно при дефицит на витамини и минерали – състояние често срещано сред диабетиците и провокирано от специфичните ограничения в храненето.

Специализираните мултивитамини са част от решението на този проблем – те предоставят нужните хранителни вещества и намаляват риска от увреждане на различни органи и системи в тялото вследствие на високата кръвна захар.

Специализираната мултивитаминна формула Alive! Diabetic Multivitamin е източник на витамини от група В с висока потентност; витамини с мощно антиоксидантно действие (А, С, Е); витамин D, чието жизненоважно значение за имунитета, костите и емоционалното здраве е отдавна установено; минерали, включително селен за предотвратяване на усложненията, предизвикани от оксидативния стрес.

Alive! Diabetic Multivitamin съдържа още алфа-липоева киселина, екстракт от канела, кверцетин, цитрусови биофлавоноиди и други антиоксиданти и растителни екстракти с доказани ползи срещу диабета и неговите трайни последствия върху здравето.

Alive! Diabetic Multivitamin е пълноценно допълнение към ежедневната диета, което осигурява енергия и поддържа жизнените функции на организма при преддиабетно състояние и диабет.

Препоръчително е да консултирате приема на Alive! Diabetic Multivitamin с лекуващия си лекар, който е запознат със състоянието ви и може да ви даде най-добрата препоръка!

Целулоза, стеаринова киселина, хидроксипропил целулоза, натриева кросармелоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид, глицерин,

Не съдържа: изкуствени оцветители, дрожди, млечни продукти.


Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на  организма при хора с диабет и в преддиабетно състояние.

Забележка: Да не се приема при бременност, при вероятно от такава или при кърмене. Ако приемате лекарства за диабет се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1/3 таблетка дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Етикети: Alive! Diabetic Multivitamin Алайв! Мултивитамини за диабетици - 60 таблетки