• АЛХИМИЧЕН КРЕМ С КОНОП – 400 МГ

АЛХИМИЧЕН КРЕМ С КОНОП – 400 МГ

57.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
крем
Каталожен код:
3283
Производител:
швеция

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Съдържание: Пчелен восък; масла от ший, какао, кокос, конопено семе, жожоба и кайсиеви ядки; екстракт от коноп (Cannabis sativa L) и екстракт от розмарин (антиоксидант); маслинен лецитин (емулгатор).

100% органични и естествени съставки.


Канабиноидно съдържание: ~ 400 мг.


Съхранение: На тъмно и сухо място.


Начин на употреба: Само за външна употреба! Втрийте балсама с масажиращи движения в кожата.


Предназначение: За възрастни и деца над 5 години! Алхимичният конопен балсам е предназначен за ежедневна външна употреба и е подходящ за всички видове кожа и кожни проблеми. Мехлемът е направен единствено от естествени съставки и не съдържа изкуствени оцветители, аромати и консерванти.


Конопеният балсам съдържа различни вещества, включително канабиноиди, терпени, флавоноиди, алкалоиди, хлорофил, антиоксиданти, омега мастни киселини, витамини и минерали.


Метод на извличане: Алкохолен. Канабидиолът е извлечен със специално оборудване, което използва вакуумна и ритмична циркулация на извличане на всички компоненти от растението коноп, с използване на органичен 96% етилов алкохол като разтворител.


При вакуумно налягане, температурата на кипене на алкохола се намалява до 50 градуса, което спомага за запазването на топлинно-чувствителни вещества на конопа.