• ALERGOXIN-ПРИРОДНО СРЕДСТВО ЗА БОРБА С АЛЕРГИИТЕ

ALERGOXIN-ПРИРОДНО СРЕДСТВО ЗА БОРБА С АЛЕРГИИТЕ

  • Производител: Biotica 1961
  • Модел: тинктура
  • Каталожен код: 3457
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 49.00лв.


Подпомага организма при симптоми като:

Сенна хрема

Кихане

Хрема

Сърбежи в носа

Сълзящи очи

Парене и сърбеж в очите

Чувствителност към прах

Подуване, зачервяване и сърбеж на кожата

Симптомите свързани с алергичен ринит и кожните реакции


Алергията е истински бич за ХХI век. Статистиката сочи, че все повече хора страдат от различи видове алергии. За съжаление проблемът ще продължи да се задълбочава, ако не се вземат мерки навреме.


ПОМОЩ ЗА ТЯЛОТО ПРИ АЛЕРГИИ

АЛЕРГОКСИН използва дадените ни от природата точни инструменти за борба с алергиите. Той е комбинация от билки, действащи синегрично помежду си. Успешно въздейства върху функцията на организма да поддържа в норма биохимичните си процеси, рецепторите и реакциите спрямо агенти, разпознавани като “чужди нашественици” и предизвикващи алергични реакции.


ОСНОВНИТЕ ПРИЧИНИТЕЛИ НА АЛЕРГИИ

Акари в домашен прах;

Полени;

Ужилвания от насекоми;

Продукти от животински произход;

Лекарства;

Битова химия и козметика;

Храни – осемте най-популярни храни, които предизвикват хранителна алергия са мляко, яйца, жито, фъстъци, соя, дървесни ядки, риба и миди;

Въздушно течение;

АЛЕРГИИТЕ СЕ РАЗДЕЛЯТ СПОРЕД АЛЕРГЕНА, КОЙТО ПРОВОКИРА СИМПТОМИТЕ

 Хранителни алергии;

 Лекарствени алергии;

 Алергии към отрова на насекоми;

 Алергии към фактори на околната среда ( полени, прах, животинска козина и др.);

АЛЕРГИИТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ГРУПИРАНИ ПО ВИДА НА СИПТОМИТЕ

Анафилаксия тежка алергична реакция, която се проявява внезапно и може да причини смърт;

Респираторни алергии свързани са с алергични реакции на белия дроб, носа и гърлото (например алергичен ринит, сенна хрема, сезонни алергии към полени, астма);

Кожни алергии уртикария, екзема, атопичен дерматит, контактен дерматит;

КАК ДА СЕ ИЗБАВИМ ОТ АЛЕРГИИТЕ И НЕПРИЯТНИТЕ ПОСЛЕДИЦИ ОТ ТЯХ?

Алергичните реакции се появяват след като алергенът влезе в контакт с организма. Ето защо най-добрият метод за предотвратяването им е да избягване на контакт с алергените. При случаи на лека и средна симптоматика, или сте предразположени към алергии, Вашият проблем лесно може да бъде контролиран с антихистаминови препарати или медикаменти за отпушване на носа, изписани от лекар. За някои видове алергени подходяща е имунотерапия. Лечението се състои в приема на нарастващи дози специфичен алерген за период от няколко месеца. Целта е повишаване на толерантността на организма към съответния алерген.


ИМА ЛИ ЗАКОНОМЕРНОСТ В НАЧИНА, ПО КОЙТО ПРОТИЧАТ АЛЕРГИЧНИТЕ РЕАКЦИИ?

Клиничните изследвания през последното десетиление показват, че има някои основни фактори, влиящи на начина, по който ще се прояви алергията:

Основен фактор е емоционалният фон. Ако пациентът е спокоен, ако успява да овладява своите негативни емоции, може да потисне и да сведе до минимум честотата и силата на проявление на алергичните кризи.

На второ място по важност е факторът резистентност. Има начини да приучим нашето тяло, че това, което смята за свой „враг“, всъщност е „приятел“.

 Също така от значение е как тялото ще понесе вече възбудилата се алергична реакция. В тази посока се борим срещу неприятната хрема и сълзенето на очите, обривите, сърбежа, отеклите лигавици, главоболието и общото неразположение.


ВЪЗМОЖНИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ НЕЛЕКУВАНИТЕ АЛЕРГИИ?

Симптомите са външният израз на патологични процеси, протичащи в организма. Една нелекувана поленова алергия може да доведе до редица усложнения не само в областта на носа, синусите, гърлото и ушите, но и до развитие на алергична астма.

От друга страна, налице е хронично нарушаване на съня поради сърбежа, запушването на носа и кашлицата. При едно алергично състояние основният медиатор, който се отделя, е хистаминът. В човешкото тяло има четири вида хистаминови рецептори, разположени в различни органи, затова дори при алергичен ринит освен течащият нос, налице са ред други неприятни проявления. Често срещани симптои са главоболие и мигреназаради активираните хистаминови рецептори в мозъка. При жените се явява дисменорея, защото в матката също има такива рецептори и т.н.


АЛЕРГОКСИН ПОДПОМАГА ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ СИМПТОМИТЕ СВЪРЗАНИ С АЛЕРГИЧНИЯ РЕНИТ И КОЖНИ РЕАКЦИИ 

Сенна хрема;

Чувствителност към прах;

Кихане;

Хрема;

Сърбежи в носа;

Сълзящи очи;

Парене и сърбеж в очите;

Подуване, зачервяване и сърбеж на кожата;

АЛЕРГОКСИН ДЕЙСТВИЕ

АЛЕРГОКСИН използва дадените ни от природата точни инструменти за борба с алергиите. Той е комбинация от билки, действащи синегрично помежду си. Успешно въздейства върху функцията на организма да поддържа в норма биохимичните си процеси, рецепторите и реакциите спрямо агенти, разпознавани като „чужди нашественици“ и предизвикващи алергични реакции.

Подпомага за облекчаване симптомите, свързани с алергичния ринит и кожните реакции;

Побеждава алергичните пристъпи и кризи;

Подпомага за облекчаване външните прояви на алергии, но и спомага за избягване на алергичните пристъпи и кризи;

Способства за облекчаване на симптомите свързани с алергичния ринит и кожните реакции;