• ALCOGRAN AM4085 дрегер-имобилайзер за МПС

ALCOGRAN AM4085 дрегер-имобилайзер за МПС

1,800.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
дрегер
Каталожен код:
2766
Производител:
Alcotester

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Alcogran AM-4085 e достъпен и надежден дрегер-имобилайзeр, блокиращ двигателя на МПС при откриване на алкохол в дъха на водача.


В много държави има законодателно изискване за наличие на такова устройство, например при превоз на деца с автобус или управление на тежкотоварни камиони. В някои държави шофьорите могат да бъдат задължени да си сложат дрегер-имобилайзер в личния автомобил за периода на пробация, ако са били хванати да управляват МПС с концентрация на алкохол над разрешената.


АМ-4085 е новият подобрен модел на водещия производител на газ анализатори от Хонгконг Alcogran. Моделът е по-бърз и по-лесен за употреба, така че да облекчи максимално шофьора. Другото допълнение е, че освен да блокира двигателя при откриване на алкохол, изпраща на диспечера и резултата от теста заедно с местонахождението на автомобила, благодарение на вградения GPS модул.


В структурно отношение се състои от две части: дрегер и контролно устройство, което съхранява цялата информация за събития, свързани с експлоатацията на уреда.

Информация от паметта на блока за управление може да свалена за анализ от упълномощено лице на персонален компютър чрез инфрачервен или Bluetooth комуникационен порт.


Цената е за устройството, без включен монтаж. Ако МПС, на което ще се инсталира уредът, е в гаранция – препоръчително е монтажът да се извърши в оторизирания от производителя на превозното средство сервиз.