• Алайв Енерджи БЕЗ Кофеин (градинска праскова) 64 ml / Обогатител за вода

Алайв Енерджи БЕЗ Кофеин (градинска праскова) 64 ml / Обогатител за вода

24.98лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
смес
Каталожен код:
2463
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Алайв енерджи без кофеин (градинска праскова) 64 ml / Обогатител за вода с В-витамини.

Супер бионаличен В-комплекс в комбинация с патентована плодова смес от портокал, ябълка, боровинки и ананас! Осигурява 100% от дневните нужди от витамини В! В течна форма, която ускорява усвояването! Отключва енергията и намалява усещането за стрес! Просто добавете в чаша вода и изпийте, за да усетите свежестта веднага!


Описание

В-витамините често биват наричани „енергийни витамини”, тъй като премахват умората и раздразнителността, подобряват настроението и способността за концентрация.

В комплекс играе жизненоважна роля в регулацията на всички процеси в тялото – от съществено значение за производството на енергия до поддръжката на мозъчните клетки и хормоналния метаболизъм. Отговорни са за синтеза на невротрансмитерите, които изпращат и регулират сигналите между невроните и останалите клетки.

В-комплекс е едно от най-ефективните средства за намаляване на умората и психическото напрежение. Допълнителният им прием се препоръчва особено много при интензивен спорт, тежък физически труд, психо-емоционален стрес и хронична умора.


ДОЗИРОВКА

Препоръчителна употреба: По 2 стисквания (4 ml) в 230 ml вода.

Забележка: Разклатете преди употреба. Не се изисква съхранение в хладилник. За най-добри резултати използвайте до 1 месец след отварянето на опаковката.

Съхранение: На място недостъпно за деца!