• Алайв Енерджи без кофеин (горски плодове) 64 ml / Обогатител за вода

Алайв Енерджи без кофеин (горски плодове) 64 ml / Обогатител за вода

24.98лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
смес
Каталожен код:
2462
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Алайв Енерджи без кофеин (горски плодове) 64 ml / Обогатител за вода с В-витамини.

Целият В-комплекс плюс натурална плодова смес  от портокал, ябълка, боровинки и ананас за скоростно възстановяване на енергийните запаси! В течна форма за оптимално усвояване! Осигурява 100% от дневните нужди от В-комплекс! Алайв Енерджи раздвижва тялото и ума по естествен начин – просто добави в чаша вода и изпий!


Описание

Дефицитът на витамин В-комплекс се свързва с психическо изтощение, раздразнителност, трудности с концентрацията и фокуса, безпокойство, обща умора.

В-витамините са отговорни за правилната обработка на храната и превръщането на хранителните вещества в енергия, и производството на червени кръвни клетки. Те подпомагат състоянието на мозъчните клетки, насърчават синтеза на невротрансмитери и играят важна роля за психо-емоционалния тонус, настроението и физическата сила. Поддържат здравето на нервната система и подсилват издръжливостта й срещу стреса.

Установено е, че хората, които се занимават със спорт или извършват тежък физически труд, имат засилена нужда от допълнителен прием на В-комплекс. Приемът на определени лекарства, включително обезболяващи, антибиотици, противовъзпалителни, медикаменти срещу киселини и др., метаболизирането на В-комплекс се нарушава и се стига до дефицит.


ДОЗИРОВКА

Препоръчителна употреба: По 2 стисквания (4 ml) в 230 ml вода.

Забележка: Разклатете преди употреба. Не се изисква съхранение в хладилник.

За най-добри резултати използвайте до 1 месец след отварянето на опаковката.

Съхранение: На място недостъпно за деца!