• AL-SENSE 1-Step тест за амниотична течност

AL-SENSE 1-Step тест за амниотична течност

33.30лв.
Наличност:
Разпродаден
Модел:
Тест за амниотична течност
Каталожен код:
213
Производител:
ИЗРАЕЛ
  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

AL-SENSE тест за откриване изтичането на амнитиочна течност позволява да се провери дали има изтичане на околоплодни води.

AL-SENSE 1-Step отчита резултата посредством определяне нивото на киселиннност. Предназначен е за употреба от бременни жени, за да им даде първоначална индикация  дали течението е причинено от околоплодна течност или се дължи на изтичане на урина.

AL-SENSE 1-Step са лесни за използване, могат да се носят до 12 часа  и са безопасни за вас и вашето бебе. Резултатите са бързи и лесно за тълкуване - 10 минути след сваляне, ако превръзката промени цвета си на син или зелен вероятно има изтичане на околоплодна течност. В този случай е необходимо да се свържете с вашия лекар.

Съдържа 3 бр. дамски превръзки

Начин на употреба : AL-SENSE 1-Step се прикрепя към бельото. Проверява се дали има промяна в цвета на "превръзката".Цветът може да се промени частично или изцяло до 10 минути след контакт с течност.

Ако цветът се промени на син или зелен, това означава, че е възможно да има изтичане на амниотична течност или да имате вагинална инфекция.

Ако  превръзката остане жълта, най вероятно това е просто урина, 

За да сте сигурни, че резултатите от теста са валидни, трябва да оставите интервал от 12 часа след сексуален акт или вагинално измиване.