• АКТИВЕН ВЪГЛЕН / CHARCOAL 280 mg x 100 капсули

АКТИВЕН ВЪГЛЕН / CHARCOAL 280 mg x 100 капсули

23.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
АКТИВЕН ВЪГЛЕН
Каталожен код:
2189
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Активният въглен на Nature’s Way e добит от черупка на кокосов орех и притежава мощно адсорбиращо действие. Това означава, че  всяка частица съдържа малки камери и кухини, които „улавят” и „обвързват” химикалите и газовете,  намиращи се в храносмилателната система и ги отвеждат извън тялото, през отделителната система.

Освен адсорбиращите си свойства при натравяне, активният въглен може да спомогне за понижаване нивата на холестерола. Някои проучвания сочат, че може да се включи като помощно средство в борбата с махмурлука, а също така и да облекчи състояния като диария, чувство за подуване и болки при хора с храносмилателни смущения.

Съставки в  2 капсули :

Въглен   1680 mg, от черупки на кокосов ореx.

Активният въглен съдържа множество малки камери и кухини, които допринасят за адсорбцията на нежеланите вещества и газове и безопасното им отделяне чрез храносмилателната система.

Начин на употреба:

По 2 капсули 2- 3 пъти дневно , 2 – 3 часа преди или след хранене. 

Забележка:

Високата адсорбираща способност на въглена може да намали действието на определени медикаменти. Този продукт не е за лечение на натравяния. Консултирайте се с лекар преди да започнете употреба на продукта заедно с други медикаменти. При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съхранение:

На хладно и сухо място, недостъпно за деца!