• Air-Power® 200 mg

Air-Power® 200 mg

36.46лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
3872
Производител:
Enzymatic Therapy, Inc

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Air-Power®– висококачествено втечняващо и отхрачващо бронхиалния секрет средство. 

Air-Power® е продукт, създаден в подкрепа на хора, страдащи от проблеми с дихателните пътища и продуктивна кашлица. Той стимулира втечняването и отхрачването  на излишните секрети от дихателната система, причинители на бронхиални раздразнения. Подобрява дихателната дейност, особено подходящ при пушаческа кашлица и хронични проблеми с дишането. Сигурно отхрачващо средство, облекчаващо кашлицата, причинена от обикновена настинка, бронхит и други дихателни неразположения.


Действие на основната съставка в Air-Power®– гуайфенезин (глицерил гуайаколат)


Гуайфенезинът е синтезиран за първи път през 1940 г., използва се от  1952 г. в САЩ като отхрачващо средство при симптоми на кашлица, свързана с обикновена простуда, бронхит, ларингит, фарингит, пертусис и кашлица, предизвикана от хроничен параназален синузит.  Гуайфенезинът е ефективно отхрачващо средство.  Твърди се, че спомага за  чувствително увеличаване обема на отделените храчки през първите 4-6 дни на продуктивната кашлица, допринася за намаляване вискозитета на секретите и затрудненията при отхрачване. Притежава способността да размеква, втечнява и стимулира отделянето на храчките и бронхиалните секрети и така чувствително да подобри дишането.


Air-Power® е лесен за прием- под формата на таблетки, за разлика от други, аналогични продукти, предлагани в разтворима (ефервесцентна) форма. Препоръчва се употреба с повече вода, за да подсили ефекта на размекване на слузта и нейното по-бързо изчистване.