• AgeLoss THYROID SUPPORT / ЕЙДЖ ЛОС ТИРОИД СЪПОРТ за Щитовидната жлеза - 60 капсули

AgeLoss THYROID SUPPORT / ЕЙДЖ ЛОС ТИРОИД СЪПОРТ за Щитовидната жлеза - 60 капсули

66.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
7709
Производител:
Natural Organics, Inc. (Natures Plus)

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Натурален продукт с уникален състав, който покрива дневните нужди на организма от всички важни витамини, минерали и антиоксиданти, необходими за правилното функциониране на щитовидната жлеза. Съдейства на ендокринната система за правилното и регулярно отделяне на тироидни хормони и предпазва жлезата от тежки заболявания. Включва Йод, Селен, Витамин Е, L-Тирозин и други задължителни за жлезата антиоксиданти.


УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА:

Профилактичен ежедневен прием – по 1 капсула. При напрежение или конкретни оплаквания (напр. стягане в областта на щитов. жлеза) – по 2 капсули дневно.

Опаковката стига за 2 месеца.


AgeLoss® – Анти-Ейдж линия добавки на Natures Plus | СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на натурални Витамини и Добавки

Щитовидната жлеза е най-голямата ендокринна жлеза в човешкия организъм. Нейното благосъстояние е от голямо значение за здравето и жизнеността ни, защото основната й функция е свързана с производството на важни щитовидни хормони. Тези хормони оказват влияние върху много органи и системи. Имат значима роля за метаболизма и психиката, участват в редица биохимични и метаболитни процеси.

AgeLoss Thyroid Support е специално създадена формула с уникален състав, който покрива дневните нужди на организма от всички важни витамини, минерали, антиоксиданти и фитонутриенти, необходими за правилното функциониране на щитовидната жлеза. Здравата щитовидна жлеза е в основата на метаболитните процеси в организма.

AgeLoss Thyroid Support съдейства на ендокринната система за нормалното и регулярно отделяне на тироидни хормони и предпазва щитовидната жлеза от тежки заболявания като Хашимото и други. Съставът осигурява несравнима комбинация от тиреоидни поддържащи, енергизиращи и антиоксиданти хранителни вещества с най-високо качество:

Йодът допринася за нормалното производство на щитовидни хормони и нормална функция на щитовидната жлеза. Селенът допринася за нормалната функция на щитовидната жлеза и нормалната сперматогенеза. Селенът действа най-добре, когато се приема заедно със своя синергичен партньор Витамин Е. Приемът на правилната комбинация между двата антиоксиданта подпомага функционирането на имунната система и има огромно значение за нормалното функциониране на щитовидната жлеза.

Xanumol™ Brand Hops: Хмелът е отлично натурално допълнение към висококачествените хранителни вещества, поддържащи щитовидната жлеза. Тук той дори надхвърля свойствата си, защото засилва транспортните и ензимни дейности, отговорни за здравословната функция на щитовидната жлеза. Xanumol™ е естествен източник на биоактивния флавоноид ксантохумол, който е известен като един от най-силните антиоксиданти в света.

L-Тирозин: Тази свободна аминокиселина участва в производството на хормоните на щитовидната жлеза.

REJUVABOLIC™ Антиоксидантен микс: Този изключителен растителен комплекс доставя ценни естествени съставки като Гроздови семки, Боровинки, Малини, Транс-ресвератрол и Кверцетин. Тук той отлично си кореспондира с FIRST DAY™ Хранителен микс (включва Маслини, Зелен чай, Акай, Куркума, Златен корен, Thione Complex), с които заедно подсилват действието на Селена и Витамините С и Е срещу оксидативния стрес.

Включените в състава органични пълноценни храни, сред които Оризов протеин и Синап, са ценен източник на естествени хранителни вещества и фитонутриенти, нужни за здравето на щитовидната жлеза.


Какво отличава Natures Plus® от останалите продукти на пазара?

Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.

Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификат за анализ.

Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.


Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, аспартам, лактоза, алергени, изкуствени оцветители, консерванти или ГМО. Съдържа синап.


Бърза поръчка