• AgeLoss KIDNEY SUPPORT / ЕЙДЖ ЛОС КИДНИ СЪПОРТ за Бъбреците - 90 таблетки

AgeLoss KIDNEY SUPPORT / ЕЙДЖ ЛОС КИДНИ СЪПОРТ за Бъбреците - 90 таблетки

  • Цена: 66.00лв.


Натурална добавка, която подпомага нормалната функция на бъбреците и уринарния тракт. Съставът включва екстракт от Червена боровинка, Гарциния Камбоджа, противовъзпалителен комплекс FIRST DAY и билки, които намаляват риска от инфекции на пикочно-половата система. Използва се за лечение на уроинфекции (най-често цистит) като ефективно намалява възпалението на пикочния мехур.


УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА:

По 2-3 таблетки дневно.


AgeLoss® – Анти-Ейдж линия добавки на Natures Plus | СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на натурални Витамини и Добавки

AgeLoss Kidney Support е натурален комплекс, който пречиства бъбреците от свободните радикали и токсини. Подпомага правилната функция на уринарния тракт и пикочните пътища. Съставът включва екстракти от Червена боровинка, Гарциния Камбоджа, противовъзпалителен комплекс FIRST DAY и билки, които намаляват риска от инфекции на пикочно-половата система. Използва се за лечение на уроинфекции (най-често цистит) като ефективно намалява възпалението на пикочния мехур.


Съставът на AgeLoss Kidney Support е обогатен с:

FIRST DAY™ комплекс, който притежава естествено противовъзпалително действие, благодарение на богатия си състав от растителни ензими, Куркума, Коензим Q10, Селен и други. Съдейства за намаляване на отока и премахване на болката с напредване на възрастта.

REJUVABOLIC™ Anti-Aging Complex е патентован комплекс за естествено подмладяване на цялото тяло, обогатен с мощен Антиоксидантен микс, Ресвератрол, Кверцетин и други. Комплексът съдейства за изхвърляне на свободните радикали от организма и се бори против износването и стареенето на клетките.


Какво отличава Natures Plus® от останалите продукти на пазара?

Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.

Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификат за анализ.

Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.


Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, аспартам, лактоза, алергени, изкуствени оцветители, консерванти или ГМО.


Етикети: AgeLoss KIDNEY SUPPORT / КИДНИ СЪПОРТ за Бъбреците - 90 таблетки