• AgeLoss IMMUNE SUPPORT / ИМУН СЪПОРТ за Имунната система - 90 капсули

AgeLoss IMMUNE SUPPORT / ИМУН СЪПОРТ за Имунната система - 90 капсули

55.00лв.
Наличност:
Разпродаден
Модел:
капсули
Каталожен код:
7708
Производител:
Natural Organics, Inc. (Natures Plus)
  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Прецизно разработена натурална хранителна добавка, която поддържа нормалната функция на имунната система и допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. Подпомага изграждането на антитела срещу вирусите. Доставя изключително висока Антиоксидантна активност. Съдържа високи дози от Витамините A, C и E + Цинк.


УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА:

По 2-3 капсули дневно.


AgeLoss® – Анти-Ейдж линия добавки на Natures Plus | СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на натурални Витамини и Добавки

Имунната система, по ирония на съдбата, не е „имунизирана” срещу оксидативния стрес, който всеки ден уврежда телата ни и с напредване на възрастта се отразява на качеството ни на живот.

AgeLoss Immune Support е прецизна формула, разработена с най-висококачествените естествени източници на хранителни вещества и други полезни за имунната система растителни продукти. Нейната мисия е да неутрализира свободните радикали, които атакуват имунната система и да й помогне да работи по най-добрия начин. Резултатът е една изключителна хранителна добавка, която поддържа нормалната функция на имунната система и допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. В допълнение, тя осигурява на тялото също енергодобивен метаболизъм, който в комбинация с подходящите имуно-поддържащи антиоксидантни хранителни вещества, съживява организма.


AgeLoss Immune Support включва:

REJUVABOLIC™ Антиоксидантен микс: Патентован растителен полифенолен комплекс, който доставя висока Антиоксидантна активност. Благодарение на своя уникален антиоксидантен състав, включващ екстракт от гроздови семки, боровинки, малини, плюс ключовите хранителни вещества транс-ресвератрол и кверцетин, оказва мощна подкрепа на организма с катаболните процеси и спомага за неутрализирането на свободните радикали в тялото.

FIRST DAY™ Хранителен микс: Пълноценен микс от антиоксидантни цели храни и хранителни вещества, като маслини, зелен чай, акай, куркума и други естествени съставки. Тук той е допълнен от състава на патентования комплекс Thione Complex ™, който допълнително повишава противовъзпалителната реакция на организма, както и защитата му от оксидативния стрес.

Цинк и Витамини A, C и E подкрепят нормална функция на имунната система и допринасят за защитата на клетките от оксидативния стрес.


Какво отличава Natures Plus® от останалите продукти на пазара?

Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.

Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификат за анализ.

Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.


Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, аспартам, лактоза, алергени, изкуствени оцветители, консерванти или ГМО.


Бърза поръчка