• AgeLoss HEART SUPPORT / ХАРТ СЪПОРТ за Сърцето - 120 таблетки

AgeLoss HEART SUPPORT / ХАРТ СЪПОРТ за Сърцето - 120 таблетки

69.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
7713
Производител:
Natural Organics, Inc. (Natures Plus)

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Натурална хранителна добавка, която се противопоставя на свободните радикали, които нанасят щети върху целия организъм, като същевременно доставя ценни хранителни вещества, необходими за правилната сърдечна функция. Допринася за постигане на здравословни нива на холестерол и триглицериди в кръвта.


УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА:

За да поддържате здравето на сърцето: По 2-3 таблетки дневно, с храненията.

За постигане на бърз контрол върху нивата на холестерол в кръвта: До 4 таблетки дневно, с храненията.


AgeLoss® – Анти-Ейдж линия добавки на Natures Plus | СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на натурални Витамини и Добавки

AgeLoss Heart Support е прецизно създадена формула в подкрепа на сърцето, както и на много други важни органи и системи в цялото тяло. Здравето на сърцето не е свързано само с нормалната невротрансмисия и нормалното свиване на сърдечния мускул, но и с доброто състояние на червените кръвни клетки и имунната система. Защитата от оксидативен стрес от свободните радикали също е жизненоважна за здравето на сърцето. Затова AgeLoss Heart Support се противопоставя на свободните радикали, които нанасят щети върху целия организъм, като същевременно доставят ценни хранителни вещества, необходими за правилната сърдечна функция.

PotenSterol™: Този уникален, неалергенен, висококачествен фитостеролен комплекс съдейства за нормалната концентрация на липиди в кръвта, което допринася за здравословни нива на общия холестерол и триглицеридите. Това е така, защото дневният прием на добавката доставя 650 mg растителни стеролови/станолови естери, които са доказан натурален и безвреден лек за сърцето. Присъствието в състава на чесън също не е случайно. Той съдържа антиоксидантни съединения като алицин, които допълнително се грижат за здравето на сърцето.

REJUVABOLIC™ Антиоксидантен микс: Патентован растителен полифенолен комплекс, който доставя микс от Антиоксиданти. Благодарение на своя уникален антиоксидантен състав, включващ екстракт от гроздови семки, транс-ресвератрол, кверцетин и други естествени съставки той оказва мощна подкрепа на сърцето в борбата с катаболните процеси, като същевременно поддържа организма млад и жизнен. Миксът е прецизно формулиран, за да въздейства на радикалите на супероксидните аниони, които са концентрирани в сърдечно-съдовата система.

FIRST DAY™ Хранителен микс: Пълноценен микс от антиоксидантни цели храни и хранителни вещества, като зелен чай, акай, куркума, златен корен и други естествени съставки, който тук е допълнен от състава на патентованите миксове Thione Complex™ и Flamxyl™, които повишават противовъзпалителната реакция на организма. Супер-антиоксидантът Коензим Q10, който също присъства в този микс, поддържа сърдечносъдовата система в добро здраве, тъй като една от най-високите му концентрации се намира именно в сърцето. Коензим Q10 предпазва от формирането на плаки в кръвоносните съдове, от увреждането от свободните радикали, както и от сърдечни заболявания и сърдечна недостатъчност.

Магнезият поддържа нормалната невротрансмисия и свиването на мускулите, включително на сърдечния мускул. Витамини В6 и В12 са необходими за нормалното образуване на червени кръвни клетки. Витамин Е и Селенът допринасят за защитата на клетките от оксидативен стрес.

AgeLoss Organic Gold Standard хранителните съставки гуава, свещен босилек, лимон, кафяв ориз и оризов протеин допълнително подсилват действието на витамините и минералите и оптимизират анти-ейдж действието им върху организма.


Какво отличава Natures Plus® от останалите продукти на пазара?

Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.

Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификат за анализ.

Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.


Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, аспартам, лактоза, алергени, изкуствени оцветители, консерванти или ГМО.