• AgeLoss EYE SUPPORT / АЙ СЪПОРТ за Очите - 60 капсули

AgeLoss EYE SUPPORT / АЙ СЪПОРТ за Очите - 60 капсули

64.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
7712
Производител:
Natural Organics, Inc. (Natures Plus)

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Прецизно разработена натурална хранителна добавка, чиято мисия е да неутрализира редица свободни радикали, които атакуват очите и ретината. Обогатен с мощен микс от трите най-важни за зрението Антиоксидантни каротеноида: Лутеин, Астаксантин и Зеаксантин. Съдържа още екстракти от Черна боровинка и Гроздови семки, богати на антоцианозиди и проантоцианидини. Добавката се използва успешно за превенция и лечение на възрастово обусловената дегенерация на макулата чрез предотвратяване на оксидативния стрес и на фотохимичното увреждане.


УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА:

По 1-2 капсули дневно.


AgeLoss® – Анти-Ейдж линия добавки на Natures Plus | СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на натурални Витамини и Добавки

Ултра-виолетовата слънчева светлина, синята светлина от екраните на компютрите и мобилните телефони, тююнопушенето, консумацията на алкохол, небалансираният хранителен режим, ниската физическа активност и оксидативният стрес доказано влияят върху здравето на очите. Това може да доведе до възпаление, дразнене, проблеми със зрението и различни очни заболявания в дългосрочен план. Една от най-добрите естествени защити за очите от пагубното въздействие на свободните радикали са антиоксидантите, които може да си набавите, както с храната, така и с приема на хранителни добавки.

AgeLoss Eye Support е прецизно разработена формула, чиято мисия е да неутрализира редица свободни радикали, които атакуват очите и много други системи на тялото, като същевременно осигурява хранителни вещества, които насърчават възстановяването и подмладяването.


AgeLoss Eye Support включва:

REJUVABOLIC™ Антиоксидантен микс: Патентован растителен полифенолен комплекс, който доставя силен Антиоксидантен микс. Благодарение на своя уникален антиоксидантен състав, включващ екстракт от гроздови семки, боровинки, малини, транс-ресвератрол, кверцетин и други естествени съставки той оказва мощна подкрепа на очите в борбата с катаболните процеси, като същевременно ги поддържа здрави.

FIRST DAY™ Хранителен микс: Пълноценен микс от антиоксидантни цели храни и хранителни вещества, като маслини, зелен чай, акай, куркума и други естествени съставки. Тук той е допълнен от състава на патентования микс Thione Complex™, който допълнително повишава противовъзпалителната реакция на организма.

Витамините А и С, Цинкът и Селенът допринасят за нормалната функция на очите и зрението.

Лутеин, Астаксантин и Зеаксантин: Тези антиоксидантни каротеноиди са концентрирани в ретината на окото и в макулата и са отговорни за нейната плътност. Лутеинът и Зеаксантинът имат способността да абсорбират синята светлина от екраните и да неутрализират свободните радикали. Доказано е, че приемът на лутеин и зеаксантин води до превенция и забавяне на възрастово обусловената дегенерация на макулата чрез предотвратяване на оксидативния стрес и на фотохимичното увреждане.

AgeLoss Eye Support осигурява най-висококачествените каротеноиди за очи, за да бъде оптимално усояването им от организма.


Какво отличава Natures Plus® от останалите продукти на пазара?

Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.

Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификат за анализ.

Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.


Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, аспартам, лактоза, алергени, изкуствени оцветители, консерванти или ГМО.