• AgeLoss ENERGY SUPPORT / ЕЙДЖ ЛОС ЕНЕРДЖИ СЪПОРТ за Енергия - 90 капсули

AgeLoss ENERGY SUPPORT / ЕЙДЖ ЛОС ЕНЕРДЖИ СЪПОРТ за Енергия - 90 капсули

64.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
7715
Производител:
Natural Organics, Inc. (Natures Plus)

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Натурална добавка, която доставя хранително гориво за по-голяма мотивация, сила и издръжливост в ежедневието. Съставът се базира изцяло на природни съставки, сред които Антиоксиданти, Витамини, Гуарана, Женшен, Зелено кафе, Елеутерокок, Златен корен и кора от Катуаба, които имат мощно енергизиращо и ободряващо действие.


УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА:

За поддържане на нормални енергийни нива – по 2 капсули дневно. При умора и изтощение – по 3 капсули дневно.


AgeLoss® – Анти-Ейдж линия добавки на Natures Plus | СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на натурални Витамини и Добавки

Катаболните фактори в организма с всяка изминала година все по-силно атакуват митохондриите, които са известни като „батериите на клетките”, защото генерират около 90% от енергията на организма. Това е нормален дегенеративен процес, който в комбинация с възрастово обусловената понижена способност да абсорбираме здравословни хранителни вещества, отнема от енергията ни и се отразява върху жизнеността и качеството на живот.

AgeLoss Energy Support доставя хранително гориво, включващо пълноспектърни Антиоксиданти, които неутрализират изсмукващите енергия свободни радикали. Снабдява клетките с енергизиращи билки за максимална виталност, мотивация, сила и издръжливост. Продуктът включва:

CatuabaForce™ Cellular Fuel/Мощен Катуаба микс: Съдържа кора от дървото Катуаба (бразилска хвойна), която има мощно енергизиращо действие. Синергично подсилена с мощните ободряващи билки Гуарана, Женшен, Елеутерокок и Златен корен за по-голям прилив на енергия.

REJUVABOLIC™ Антиоксидантен микс: Патентован растителен полифенолен комплекс, който доставя висока Антиоксидантна активност. Благодарение на своя уникален антиоксидантен състав, включващ екстракт от Гроздови и Малинови семки, Боровинки, плюс ключовите анти-ейдж съставки Транс-ресвератрол и Кверцетин, оказва мощна подкрепа на митохондриите, които генерират енергия в клетките.

FIRST DAY™ Хранителен микс: Пълноценен микс от антиоксидантни цели храни и хранителни вещества, като Маслини, Зелен чай, Акай, Куркума и други естествени съставки. Тук той е допълнен от състава на патентованите комплекси Thione Complex™ и Flamxyl™ Live Enzyme Matrix, които допълнително повишават противовъзпалителната реакция на организма. Екстрактът от зелен чай има ревитализиращи свойства, а Коензим Q10 е мощен антиоксидант, който защитава  митохондриите от окислението и спомага за генерирането на енергия в клетките.

Действието на AgeLoss Energy Support се съпровожда и от добавените в него Bитамини Б-комплекс, които катализират производството на енергия в цялото тяло. Не оказва странични ефекти като главоболие или емоционална превъзбуденост.


Какво отличава Natures Plus® от останалите продукти на пазара?

Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.

Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификат за анализ.

Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.


Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, аспартам, лактоза, алергени, изкуствени оцветители, консерванти или ГМО.


Бърза поръчка