• AgeLoss BONE SUPPORT / ЕЙДЖ ЛОС БОУН СЪПОРТ - за Костната система - 120 таблетки

AgeLoss BONE SUPPORT / ЕЙДЖ ЛОС БОУН СЪПОРТ - за Костната система - 120 таблетки

66.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
7714
Производител:
Natural Organics, Inc. (Natures Plus)

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Първата по рода си хранителна добавка, която се бори със „стареенето” на костите с фокус върху костната регенерация, включително костната еластичност и плътност. Прилага се изключително успешно при остеопороза, подхранвайки костната система и бърза костна регенерация. Калцият е под формата на високачествен Калциев Колаген хелат за оптимална костна плътност и еластичност.


УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА:

От 2 до 4 таблетки дневно.


AgeLoss® – Анти-Ейдж линия добавки на Natures Plus | СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на натурални Витамини и Добавки

AgeLoss Bone Support е първата по рода си хранителна добавка, която се бори със „стареенето” на костите с фокус върху костната регенерация, включително костната еластичност и плътност. Прилага се изключително успешно при остеопороза, подхранвайки костната система и бърза костна регенерация. Комплексът се грижи за здравето на костите като ги пречиства от свободните радикали и токсини.

AgeLoss Bone Support се отличава с уникален състав, който включва комбинация от есенциални витамини и минерали и 2 патентовани микса, които много добре повлияват състоянието на костите и намаляват оксидативния стрес върху тях:

FIRST DAY™ миксът притежава естествено противовъзпалително действие, благодарение на богатия си състав от Маслини, Куркума, Растителни ензими, Натурални полифеноли, Коензим Q10, Thione Complex и други. Съдейства за намаляване на отока и премахване на болката с напредване на възрастта.

REJUVABOLIC™ Full Spectrum Антиоксидантен микс е патентован комплекс за естествено подмладяване на цялото тяло, обогатен с мощен Антиоксидантен микс, Ресвератрол, Кверцетин и други. Комплексът съдейства за изхвърляне на свободните радикали, които пречат на костната здравина и гъвкавост.

Действието на продукта е допълнително подсилено с Organic Gold Standard хранителни вещества като Гуава, екстракт от Синап, Оризов протеин и екстракт от Моринга. Високо абсорбиращите се Витамини D3 и K2 оптимизират калциевата активност, костна маса и скелетна здравина, докато калцият е под формата на високачествен Калциев Колаген хелат с марка KoACT® за оптимална костна плътност и еластичност!


Какво отличава Natures Plus® от останалите продукти на пазара?

Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.

Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификат за анализ.

Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.


Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, аспартам, лактоза, алергени, изкуствени оцветители, консерванти или ГМО.

Таблетки с удължено освобождаване.


Бърза поръчка