• Афламил/ Aflamil - крем 1,5 % - 60g

Афламил/ Aflamil - крем 1,5 % - 60g

10.20лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
крем
Каталожен код:
2359
Производител:
Gedeon Richter Plc.

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Афламил  крем 15 мг/г е лекарствен продукт, отпускан без лекарско предписание, който включва в състава си активното вещество ацеклофенак (aceclofenac) за локално лечение на възпалителни и болезнени състояния. Ацеклофенак е нестероидно противовъзпалително активно вещество с изразен аналгетичен ефект.  Ацеклофенак има аналгетично, противовъзпалително и антиревматично действие. Счита се, че неговият механизъм на действие се дължи на инхибиране на простагландиновата синтеза. Намира приложение при лечение на болка и възпаление, свързани с травматична патология и мускулно-скелетни заболявания. Може да се използва за третиране на възпаления на сухожилията, възпаления на ставните връзки, мускулите и ставите, като тендинит, тендосиновит, разтягане, изкълчване, периартрит, дистензия, лумбаго и тортиколис. Внимание: 


Този продукт е само за външна употреба.

Не трябва да се използва при деца.


Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина. 

Да се съхранява на недостъпно за деца място. 

Да не се използва след изтичане срока на годност, посочен върху опаковката.  Състав на Aflamil Cream 15 мг/г При възпалителни и болезнени състояния х60 грама.


Активна съставка: 1,5% ацеклофенак (aceclofenac).


Другите съставки:

Емулсифициращ восък (изготвен от цетостеарил алкохол,

съдържащ полиоксиетиленово производно на естера на

мастна киселина сорбитан),

Течен парафин,

Метил парахидроксибензоат (Е218),

Пропил парахидроксибензоат (Е216),

Вода, пречистенаНачин на употреба на Aflamil Cream 15 мг/г При възпалителни и болезнени състояния х60 грама.


Прилага се посредством леко втриване с масажиране в засегнатата област. Прилаганата доза зависи от размера на засегнатата област. 


Без указания от лекар да не се използвай повече от 2 седмици в случай на ставни и мускулни травми или повече от 3 седмици в случай на възпаление на ставата.