• Advanced Lipid Control / За контрол на холестерола - 60 капсули

Advanced Lipid Control / За контрол на холестерола - 60 капсули

  • Производител: LIFE EXTENSION® USA
  • Модел: капсули
  • Каталожен код: 11017
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 62.66лв.


Сигурна защита за сърцето и кръвоносната система

Advanced Lipid Control е високоефективен естествен продукт в подкрепа здравословните функции на сърцето и сърдечно-съдовата система.

 

Основни свойства

Спомага за контрол на липидните нива – холестерол и триглицериди в кръвта.

Защитава кръвоносните съдове и осигурява нормално функциониране на ендотелната функция (ключова за съдовото здраве).

Микс от висококонцентрирани растителни екстракти със синергично действие за оптимален ефект.

Предлага сигурна антиоксидантна подкрепа за организма.

Advanced Lipid Control съчетава активните съставки на екстрактите от плод на амла, източник на 60% хидролизирани танини (патентована съставка Capros® - екстракт от плод от амла) и лист на черен чай, източник на теафлавини (от листа на черен чай). Съчетанието на двата екстракта притежава синергично действие в подкрепа на сърдечно-съдовата система. Продуктът спомага за безопасно управление на липидите в кръвта и поддържане здравословните нива на LDL, HDL и триглицеридите.


Какво представлява патентованият екстракт от амла Capros®?

Capros® е супер антиоксидант, който поддържа здравето на сърдечно-съдовата система и ендотелната функция. Подкрепя здравословния баланс на липидите в кръвта, както и контролира нивата на кръвната захар. Capros® е изцяло натурален, получен от плодове на растението амла - Phyllanthus emblica, органик и без ГМО. Ефикасността на Capros® е подкрепена от десет клинични проучвания, проведени върху хора.


Защо е добавен екстракт от черен чай?

Съдържащите се флавоноиди в черния чай инхибират оксидативния стрес и поддържат здравословен възпалителния отговор, който помага за запазване  целостта на ендотелата. Черният чай е богат на теафлавини, които доказано поддържат нивата на холестерола и кръвното налягане. Проведени изследвания стигат до доказателства, че теафлавините в черния чай осигуряват множество полезни качества. Подобряват циркулация на кръвта  -  предпоставка за добро артериално и венозно здраве.


Защо ендотелната функция е толкова важна?

Ендотелът предаставлява слой от епителни клетки, чиято функция е да покриват вътрешната страна на съдовете, кухините и сърцето. Тази система от клетки играе важна роля за хомеостазата на съдовете. Има ключова протективна функция - разширява съдовете, балансира между съдоразширяващите и съдосвиващи активности, потиска възпаленията на сърдечните съдове, тромбоцитната агрегация (натрупване на тромбоцити по съдовете – начален стадий при сформиране на тромб), оказва антиоксидантна защита.  

Растителна целулозна капсула, стеаринова киселина, растителен стеарат, силициев диоксид.

Съдържа по-малко от 8 mg кофеин, еквивалентен на 1/8 чаши сварен зелен чай.

Не съдържа: ГМО.

Хранителна добавка,60 V- капсули


Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за поддържане на здравословни  нива на холестерола и триглицеридите.

Забележка: Ако сте чувствителни към кофеин, приемайте по-рано през деня. При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: По 2 капсули дневно.

Съхранение:На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Етикети: Advanced Lipid Control / За контрол на холестерола - 60 капсули