• ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

ADVANCED CHOLESTEROL FORMULA (ХОЛЕСТЕРОЛ ФОРМУЛА) 613 mg

  • Производител: Natural Factors
  • Модел: таблетки
  • Каталожен код: 3589
  • Наличност: Не е в наличност
  • Цена: 48.00лв.

-Никотиновата киселина (известна като ниацин, витамин B3, витамин PP) е водноразтворим витамин от група B. Основните действия на В3 върху организма са нормализиране концентрацията на липопротеини в кръвта, понижаване холестерола/фосфолипидите, разширяване на малките кръвоносни съдове и подобряване на микроциркулацията на кръвта, подобряване на паметта и координацията на движенията.


-Ситринолът е мощен антиоксидант, съдържащ се в цитрусовите и палмовите плодове. Ползите му за здравето на сърцето са безспорни – намалява артериалната плака, подобрява гликемичния контрол и намалява агрегацията на тромбоцитите в кръвта.


-Розелата притежава високо съдържание на антоцианини – пигменти с мощно антиоксидантно действие, биофлавоноиди, витамин С, други витамини и минерали, органични киселини най-вече плодови (ябълчена и винена), както и аминокиселини. Основната причина, поради която хибискусът е включен във формулата на Advanced Cholesterol, са неговите доказани антихипертензивни ефекти. Налице са редица клинични проучвания, които сочат, че приема на хибискус може да понижава „лошия” холестерол (LDL) и нивата на триглицеридите, което неминуемо намалява риска от сърдечносъдови заболявания.Ефективен е и за понижаване на кръвното налягане, при пациенти с лека до умерена хипертензия.


Ключовата съставка в Advanced Cholesterol Formula (Холестерол формула), е патентованата смес Sytrinol®.


В Sytrinol® има:


-натурален цитрусов екстракт, получен от незрели цитрусови плодове и кори, който е богат на цитрусови биофлавоноиди;


-натурален палмов плодов екстракт, получен от органично червено  малайзийско палмово масло, източник на делта, гама, и алфа токотриеноли (катоTocomax ™ 30%).


Клинични изпитвания показват, че Sytrinol®:


–подобобрява нивата на общия холестерол с 30%;


-понижава нивата на LDL с 27%;


-понижава нивата на триглицеридите с 34% ;


-увеличава нивата на „добрия” холестерол HDL


Sytrinol® е със 100% натурален състав и доказана клинична ефективност!


Таблетките са с контролирано освобождаване и действат през целия ден.