• ADLiquid For Kids  - имуностимулант за деца - 237 мл

ADLiquid For Kids - имуностимулант за деца - 237 мл

  • Производител: AD Medicine
  • Модел: сироп
  • Каталожен код: 7252
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 46.60лв.


ADLiquid™For Kids - имуностимулант за деца е единствения продукт на българския пазар, който има цялостно, комплексно дейтвие върху детския организъм и е под формата на колоиден разтвор. Тази форма позволява 98 % усвояване на всички съставки в имуностимуланта за деца на “ЕД Медицин”. Продукта се е доказал с времето, тъй като вече 15 години успешно се прилага. Съставът и качеството са гарантирани благодарение на строгите стандарти на производство в производствената ни база в САЩ/Калифорния. ADLiquid™For Kids – имуностимулант за деца е напълно безопасен и не натоварва имунната система на детето прекомерно. Обърнали сме специално внимание върху изчистването и опазването на черния дроб, тъй като той често е претоварен. ADLiquid™For Kids – имуностимулант за деца ще осигури на Вас и на Вашето дете нужното спокойствие и здраве. ADLiquid™For Kids-имуностимулант за деца допринася за лесна адаптация към натовареното ежедневия на малкия човек. Доверете се на доказан производител с дългогодишна история!

ADLiquid™For Kids – имуностимулант за деца съдържа комплекс от билки и нутриенти, които се използват за подсилване на имунната система на детето. Това са АстрагалКотешки Нокът Саменто,Бета-глюканиЕхинацея, Пчелно Млечице, Екстракт от Грейпфрут, Масло от Енотера Биенис. Гинкго Билобата поддържа физиологичното състояние на кръвоносната система.Силимаринът подпомага здравето и нормалните функции на черния дроб на детето. В повечето имуностимуланти за деца силимаринът се забравя, а той има изключително важно значение.

Комплексът от витамини и минерали, включително ЦинкСелен и витамини С  и Е подкрепят нормалния растеж и развитието на детето и действат много добре за подсилване на имунната система и правят ADLiquid™For Kids – имуностимулант за деца изключително ефективен. ADLiquid™For Kids-имуностимулант за деца способства за по-бързото възстановяване на детето след вредни въздействия, използва се за подсилване на имунната система на детето. ADLiquid™For Kids – имуностимулант за деца оказват общоукрепващо действие върху детския организъм. В ADLiquid™For Kids – имуностимулант за деца са включени различни съставки с имуностимулиращо, имуномодулиращо и адаптогенно действие в сравнително малки дози. Синергичният ефект се постига чрез влиянието им върху различни аспекти на имунната система. Така ADLiquid™For Kids-имуностимулант за деца осигурява подсилване на имунната система на детето без да я претоварва.

Препоръчителната доза на ADLiquid™For Kids-имуностимулант за деца при деца над 3-годишна възраст е 10 мл. дневно, разпределена в 2 приема. При деца от 1 до 3 г. – до 5 мл. дневно в 1-2 приема.

С цел укрепване и повишаване на съпротивителните сили на детето през есенно-зимния сезон е подходящо приемът на ADLiquid™For Kids-имуностимулант за деца

да започне още през м. септември. Препоръчва се провеждането на последователни курсове от 20 дни прием и 10 дни прекъсване, неколкократно през годината.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми на ADLiquid™For Kids-имуностимуланти за деца може да са различни.

Етикети: ADLiquid For Kids имуностимулант за деца - 237 мл