• ADL / АДЛ дълбоко почистващ гел за ръце - 80 мл

ADL / АДЛ дълбоко почистващ гел за ръце - 80 мл

7.50лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
гел
Каталожен код:
9668
Производител:
Naturpharma

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

ADL / АДЛ дезинфекциращ антибактериален гел за ръце представлява специална комбинирана формула за редовно и щадящо почистване на ръцете. Гелът почиства бързо и в дълбочина, а секунди след приложението му ръцете са сухи, нежни и приятно ароматизирани.

Продуктът е създаден така, че да гарантира максимална защита и едновременно с това да осигури профилактика на последиците, свързани с честата употреба на дезинфектанти – сухота, лющене, зачервяване и дискомфорт.

Специално разработената опаковка Easy Bag допринася за лесното и удобно съхранение и употреба на дезинфекциращия антибактериален гел. Тя е подходяща за хора, чиято работа е свързана с постоянно движение.


Състав:

Алкохол > 61%, вода, карбомер, ПЕГ-75 ланолин, триетаноламин, уреа, диметикон, пропилен гликол, бензил алкохол, масло от цвят на мушкато, цитронелол, гераниол, цитрал.


Ключови съставки:

Алкохол: в достатъчна концентрация, за да предпази от бактериални, вирусни и гъбични патогени в съответствие с изискванията за коронавирусна профилактика на СЗО и Националния център по заразни и паразитни болести.

Уреа: притежава добре изучени антибактериални и противовирусни свойства.

Масло от мушкато (Pelargonium): подпомага регенерацията на кожата и отстраняването на повърхностния слой мъртви епидермални клетки.

Диметикон: има бързо хидратиращо действие.

Гераниол, цитронелол, цитрал: натурално извлечени аромати, гарантиращи свеж и дълготраен мирис.

 


Начин на употреба:

Изсипете малко количество от дезинфекциращия антибактериален гел за ръце ADL / АДЛ върху ръцете си, разнесете го и разтривайте до пълното му абсорбиране.


Предупреждения: Избягвайте контакт с очите. Не използвайте върху наранена кожа. Козметичен продукт. Не поглъщайте. В случай на контакт с очите изплакнете обилно с вода. Пазете от обсега и взора на деца. Не използвайте в случай на свръхчувствителност към една или повече от съставките на продукта. Предназначен само за външна употреба.