• Adirex Baby / Адирекс Бебе Neopharm - 6 сашета

Adirex Baby / Адирекс Бебе Neopharm - 6 сашета

  • Производител: NEOPHARM
  • Модел: сашета
  • Каталожен код: 10316
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 11.39лв.


Neopharm Adirex Baby Sachets е хранителна добавка с подсладител, подходяща за поддържане на нормалната честота на изхождане и консистенция на чревното съдържимо. Адирекс Бебе е комбинация от 4 специално подбрани и клинично доказани съставки, която оказва благоприятен ефект върху здравето на стомашно-чревния тракт. Поддържа нормалната честота на дефекация и физиологичния водно-солеви състав и консистенция на чревното съдържимо. Поддържа естествения баланс на чревната микрофлора. Saccharomyces boulardii е изключително издръжлив микроорганизъм, който не се влияе дори от приема на антибиотици. Оцелява през стомашните киселини и преминава през червата, като помага за пречистване на микрофлората. Поддържа физиологичната бариерна функция на чревния епител и нормалната му пропускливост за вода и соли. Подхранва клетките на червата и нормализира електролитния и ензимен баланс в храносмилателния тракт. Поддържа нормалната честота на изхождане и консистенцията на чревното съдържимо. Lactobacillus rhamnosus GG е един от най-добре проучените пробиотични щама с клинично доказан благоприятен ефект върху баланса и нормалното функциониране на чревната флора. Действа, като се прикрепя към чревната стена и поддържа нейното здраве и нормален ритъм. Освен това взаимодейства и с клетките на имунната система, разположени в храносмилателния тракт, в резултат на което влияе благоприятно на локалния имунитет и така допълнително съдейства за поддържане здравето на стомашно-чревната система. Манановите олигозахариди (МОЗ) са пребиотици. Представляват вид захари със специфична структура и произход (от клетъчна стена на дрожди). Служат за храна на пробиотиците. Приемът на МОЗ увеличава броя на полезните бактерии в червата и влияе благоприятно върху локалния имунитет в чревния тракт. Също така, структурата им е такава, че пречи на лошите бактерии да се задържат в червата, което допълнително помага за балансиране на чревната флора. Цинкът е микроелемент, който повлиява йонния транспорт в червата. Осигурява оптимален физиологичен водно-солеви състав и консистенция на чревното съдържимо. Поддържа, също така, бариерната функция на чревната стена.


Внимание: 

Продуктът е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. 

Да се съхранява в оригиналната опаковка, при температура до 25°С, на сухо място, без пряка слънчева светлина и недостъпно за деца.

Не използвайте препарата след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.

Не вземайте ако някога сте получавали алергична реакция към някои от съставките на продукта.


Състав в 1 саше: 

Saccharomyces boulardii - 5 х 109 CFU*;

Lactobacillus rhamnosus GG - 5 х 109 CFU*;

Мананови олигозахариди (МОЗ) - 200 mg;

Цинк - 3,5 mg.

*CFU - единици, образуващи колонии (брой живи клетки).

Предназначен за деца до 3 години.

Приема се 2 пъти по 1 саше на ден.


Начин на употреба:

Съдържанието на сашето се разтваря в малко вода или безалкохолна напитка, разбърква се и се изпива. Може да се смесва и с храна.

Не приемайте ADIREX BABY с горещи или алкохолни напитки, за да не се унищожат живите бактерии в сашето.
Етикети: Adirex Baby / Адирекс Бебе Neopharm, подпомага червата - 6 сашета