• Adirex / Адирекс дози срещу диария Neopharm - 6 капсули + 6 таблетки

Adirex / Адирекс дози срещу диария Neopharm - 6 капсули + 6 таблетки

  • Производител: NEOPHARM
  • Модел: капсули
  • Каталожен код: 10315
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 12.95лв.


Neopharm Adirex Doses е хранителна добавка на дози за възрастни и деца над 7 години за поддържане на нормалната честота на изхождане и консистенция на чревното съдържимо. Адирекс представлява комбинация от 4 клинично доказани съставки с благоприятен ефект върху здравето на стомашно-чревната система. Формулата обединява полезното действие на Saccharomyces boulardii, Lactobacillus rhamnosus GG, албуминов танат и цинк. Saccharomyces boulardii е издръжлив микроорганизъм, който помага за пречистване на микрофлората. Lactobacillus rhamnosus GG е пробиотичен щам за нормалното функциониране на чревната флора. Албуминовият танат образува защитен филм, който поддържа чревната стена здрава и запазва нейната физиологична бариерна функция. Цинкът е микроелемент, който повлиява йонния транспорт в червата. Продуктът на Неофарм подпомага нормалната честота на дефекация и физиологичния водно-солеви състав и консистенция на чревното съдържимо. Допринася за естествения баланс на чревната микрофлора. Всяка доза се състои от 1 таблетка и 1 капсула, разположени в едно гнездо на блистера.


Внимание: 

Продуктът е хранителна добавка и не може да замести разнообразното и балансирано хранене. 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. 

Да се съхранява в оригиналната опаковка, при температура до 25°С, на сухо място, без пряка слънчева светлина и недостъпно за деца.

Не използвайте препарата след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.

Не вземайте ако някога сте получавали алергична реакция към някои от съставките на продукта.


Състав в 1 капсула:

Saccharomyces boulardii – 2,5 x 109 CFU*;

Lactobacillus rhamnosus GG – 2,5 x 109 CFU*.

*CFU - единици, образуващи колонии (брой живи клетки).


Състав в 1 таблетка:

Албуминов танат - 500 mg;

Цинк - 2,5 mg.

 

Начин на употреба:

Възрастни и деца над 12 години: Започнете с двойна доза от 2 таблетки и 2 капсули и продължете с по 1 таблетка и 1 капсула след всяко следващо рядко или кашаво изхождане. Максималният дневен прием не трябва да превишава 6 дози (6 таблетки и 6 капсули).

Деца от 7 до 12 години: Вземайте по 1 доза от 1 таблетка и 1 капсула след всяко рядко или кашаво изхождане. Максималният дневен прием не трябва да превишава 5 дози (5 таблетки и 5 капсули).

Етикети: Adirex / Адирекс дози срещу диария Neopharm - 6 капсули + 6 таблетки