• Abopharma Рибено масло от сьомга с Омега 3 мастни киселини и Витамин Е 500 мг - 120 капсули

Abopharma Рибено масло от сьомга с Омега 3 мастни киселини и Витамин Е 500 мг - 120 капсули

  • Производител: ABOPharma
  • Модел: капсули
  • Каталожен код: 10471
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 13.25лв.


Рибено масло от сьомга, богато на ОМЕГА-3 мастни киселини + Витамин Е, 120 капсули

Рибеното масло от сьомга е богато на Омега-3 полиненаситени мастни киселини, от които важните са ейкозапентаенова киселина (ЕРА) и докозахексанова киселина (DHA). Само някои храни, като студеноводната сьомга, съдържат тези Омега-3 мастни киселини. Те не могат да бъдат синтезирани в човешкото тяло и затова трябва да се набавят от храната, като се консумира студеноводна риба поне два пъти седмично. Много често, нямаме възможност или желание да приемаме риба толкова често. Затова полиненаситените мастин киселини можем да си набавяме чрез хранителни добавки. 

Рибеното масло от сьомга е продукт с многостранно действие и доказани ползи от прием


Предназначение: 

Омега-3-предпазват кръвта от образуване на тромби, понижават кръвното налягане, подобряват мозъчната дейност, подпомагат хормоналния баланс и засилват имунитета на организма, подпомагат нормалното функциониране на мозъка;

Омега-3-балансират нивата на холестерола и триглицеридите, които са от съществено значение за сърцето и сърдечно-съдовата система;

Омега-3-стимулират мускулните жлези, отговорни за сълзенето на окото, като облекчават раздразнението и дискомфорта при т.н."Сухо око". повишават съпротивителните сили на окото.

Витамин Е допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. За поддържане на нормалната функция на мозъка и нормалното зрение дневният прием трябва да е 5 капсули.


Препоръчителен прием:

Приемайте ежедневно от 2 до 5 капсули на ден без да се дъвчат, с повече вода. Да не се превишава препоръчителната дневен прием. Тази хранителна добавка не е заместител на разнообразното ежедневно хранене.


Съхранение:

Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Да не се съхранява при температура над 25С°.

Количество: 6 блистера х 20 = 120 капсули в кутия

Нетно количество (за 1 капсула):  715.0 mg (+/- 6.4%), 120 капсули = 85.8 g e

 

Етикети: Abopharma Рибено масло от сьомга с Омега 3 мастни киселини и Витамин Е 500 мг - 120 капсули