• AboPharma Омега 3 1000 мг - 100 капсули + 20 капсули

AboPharma Омега 3 1000 мг - 100 капсули + 20 капсули

  • Производител: ABOPharma
  • Модел: капсули
  • Каталожен код: 10467
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 22.09лв.


По случай 20-годишния си рожден ден АБОФАРМА България представя лимитиран, юбилеен промо пакет ОМЕГА- 3 рибено масло от сьомга с 20% подарък! 

Омега-3 мастните киселини са група полиненаситени мастни киселини, най-важните сред които Ейкозапентанова киселина (ЕРА) и Докозахексанова киселина (DHA). Само няколко вида храни съдържат тези жизненоважни съставки. Такива са студеноводните риби - сьомга, херинга и скумрия. Организмът ни не може сам да произвежда Омега-3 мастни киселини, ето защо те трябва да бъдат набавени като част разнообразното ежедневно хранене или с прием на хранителни добавки.

Омега-3 мастните киселини, съдържащи се в рибеното масло от сьомга на АБОФАРМА, допринасят за балансирани нива на холестерола и триглицеридите, за нормалната сърдечна функция, за нормалната функция на мозъка и нормално зрение.

Омега-3 предпазват кръвта от образуване на тромби, понижават кръвното налягане, подпомагат хормоналния баланс и засилват имунитета на организма.

Омега-3-стимулират мускулните жлези, отговорни за сълзенето на окото, като облекчават раздразнението и дискомфорта при т.н. "Сухо око". и повишават съпротивителните сили на окото.

Добавеният в продукта витамин Е допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за поддържане на нормалната функция на мозъка и нормалното зрение.


Съставки:  Рибено  масло  от сьомга  (18% ейкозапентаенова киселина (EPA) и  12% докозахексаенова киселина (DHA) oмега 3 мастни  киселини)-1000мг.; Витамин Е ( D - алфатокоферол)-10 mg  α–TE; спомагателни вещества: желатин и глицерол;

За поддържане на нормалната функция на мозъка и  нормално зрение дневният прием трябва да е 3 капсули.


*ПДП– Препоръчителен дневен прием

Препоръчителен прием: 1 или 3 капсули на ден без да се дъвче, с повече вода. Да не се  превишава препоръчителната дневна доза. Тази хранителна добавка не е заместител на разнообразното ежедневно хранене.


Съхранение:

Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Да не се съхранява при температура над 25С°.

Количество: 6 блистера х 20 = 120 капсули 

Нетно количество (за 1 капсула) 1373 mg +/- 6,3%, 60 капсули = 164.76 g e

Етикети: AboPharma Омега 3 1000 мг - 100 капсули + 20 капсули подарък