• Abopharma Лакримила капки за очи 5мл - 10 флакона

Abopharma Лакримила капки за очи 5мл - 10 флакона

  • Производител: ABOPharma
  • Модел: капки
  • Каталожен код: 10469
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 16.35лв.


Предназначение: Лакримила  /монодози в стерилни флакони/ е специфичен адювант за предпазване и за прилагане при зачервени и уморени очи. Препоръчват се при повишена чувствителност на очите свързана с дразнене, парене, сухота в очите, попадане на чуждо тяло в окото, сълзене и напрежение в очите, причинени от външни агенти, като например: прах, вятър и слънце, смог, цветен прашец, суха топлина, климатик, продължителен престой пред видео екрани, използване на контактни лещи.


Състав: Дестилирана вода от Очанка ( EUPHRASIA OFFICINALIS), дестилирана вода от Арника (ARNICA MONTANA), дестилирана вода от Дива бяла тиква (BRYONIA ALBA), дестилирана вода от Седефче (RUTA GRAVEOLENS), дестилирана вода от Лайка (CHAMOMILLA VULGARIS) натриев дихидрогенфосфат,  натриев хлорид, пречистена вода.


Информация за съставките: 

Дестилираната вода от лайка се използва заради своите хидратиращи и тонизиращи свойства. 

Дестилираната вода от Арника и Дива тиква имат противовъзпалително и противосърбежно действие. 

Дестилираната вода от Очанка има антисептични, освежаващи и рехидратиращи свойства.


Начин на употреба:

Слагайте по 1-2 капки във всяко око, 2 или 3 пъти на ден. 

За бебета навършили 6 месечна възраст и деца до 3 години допустимата дневна доза е по една капка във всяко едно око.

Правила на употреба: Отделете флакон с еднократна доза и го отворете, като завъртите капачката. Стиснете флакона здраво и капнете по няколко капки във всяко око. 


Съхранение:Да се съхранява на сухо и хладно място,  недостъпно за деца.  Съхранявайте далеч от източници на светлина и топлина, при температура под 25°С . Не използвайте продукта, ако опаковката му е нарушена. След употреба, изхвърляйте опаковката на предназначените за целта места.
Етикети: Abopharma Лакримила капки за очи 5мл при уморени очи - 10 дози