• Abopharma Абофолик Мета метилирана фолиева киселина - 30 таблетки

Abopharma Абофолик Мета метилирана фолиева киселина - 30 таблетки

  • Производител: ABOPharma
  • Модел: таблетки
  • Каталожен код: 10511
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 8.65лв.


Метилирана фолиева киселина ABOPHOLIC META +Витамини B1, B2, B3, B5, B6, B7 и В12


Предназначение:

L-метилфолатът допринася за нормалното протичане на бременността и нормалното функциониране на нервната система. Фолатът допринася за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност, нормалния синтез на аминокиселини, нормалното кръвообразуване, нормалния метаболизъм на хомоцистеина, за нормалната функция на имунната система. Фолатът допринася за намаляване чувството на отпадналост и умора. ABOPHOLIC META се усвоява по-бързо от организма от обикновената фолиева киселина и бързо достига нива, при които успешно изпълнява биологичните си функции. 

Витамините от група В са изключително важни. Те допринасят за нормалното функциониране на нервната система, нормалния синтез на метаболизъм на витамин В и някои невропредаватели, защита на клетките от оксидативния стрес, участват в процеса на делене на клетките.


Помощни вещества: пълнител: микрокристална целулоза; стабилизатор: стеаринова киселина;антислепващи агенти: колоиден силициев диоксид, магнезиев стеарат.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка дневно с много вода. 

Не трябва да се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразната храна.

Съхранение: Съхранявайте на стайна температура от 15° до 25°C, на сухо и тъмно място, недостъпно за малки деца. Да се съхранява в оригиналната опаковка!

Етикети: Abopharma Абофолик Мета метилирана фолиева киселина - 30 таблетки