• 5-HTP ГРИФОНИЯ / GRIFFONIA 50mg – ZeinPharma - 120 капсули

5-HTP ГРИФОНИЯ / GRIFFONIA 50mg – ZeinPharma - 120 капсули

  • Производител: Zein Pharma
  • Модел: капсули
  • Каталожен код: 8297
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 54.00лв.


Всяка капсула доставя 50 mg натурален 5-Хидрокситриптофан (5-НТР), извлечен от екстракт от семената на лековитото растение Африканска Грифония. Приемът му подобрява съня, потиска симптомите на депресия и съдейства за намаляване на кръвното налягане.

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: Профилактично – по 1 капсула дневно, приета вечер след хранене. При безсъние, депресивни състояния или конкретни нужди – до 3 капсули дневно, приети вечер след хранене.

Опаковката стига за 4 месеца.


ZeinPharma® | Немската ТОП-МАРКА за натурални Хранителни добавки

Африканска Грифония представлява храстовидно, катерливо растение от семейство Бобови. То се е използвало от векове в африканската народна медицина за лечение на редица заболявания. Към днешна дата се употребяват главно семената на растението. Те съдържат 5-Хидрокситриптофан (5-НТР) и лектини. 5-НТР е аминокиселина, която организма произвежда сам, по естествен път. Тя отговаря за производството на серотонин – т.нар. „химически пратеник“, който изпраща сигнали между отделните нервни клетки. Високото ниво на серотонин в организма най-общо влияе благоприятно на настроението и съня. Ниските нива на серотонин, от друга страна, са свързани с депресия, тревожност, нарушения на съня, наддаване на тегло и други здравословни проблеми. Отразява се положително и при състояния като безсъние, мигрена и фибромиалгия (характеризира се с мускулни и ставни болки и обща умора).

Всяка вегетарианска капсула от Griffonia 5-HTP на ZeinPharma доставя на организма 50 mg натурален 5-Хидрокситриптофан (5-НТР), извлечен от висококачествен екстракт от семената на лековитото растение африканска Грифония. Продуктът e натурален, подходящ е за вегетарианци и е произведен по най-високите стандарти за качество и безопасност.


Пoлзи от приема на Griffonia 5-HTP на ZeinPharma:

Подобрява качеството и продължителността на съня;

Намалява чувството на тревожност и безпокойство;

Подобрява настроението и потиска симптомите на депресия;

Съдейства за намаляване на кръвното налягане.


Какво отличава ZeinPharma® от останалите продукти на пазара?

Най-популярната немска марка в първокласния сегмент натурални добавки.

Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.

Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификат за анализ.

Етикети: 5-HTP ГРИФОНИЯ / GRIFFONIA 50mg – ZeinPharma - 120 капсули