• 5-HTP (5-хидрокситриптофан) 50мг -60 капсули

5-HTP (5-хидрокситриптофан) 50мг -60 капсули

28.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
7210
Производител:
Bulvit LTD

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

5-Хидрокситриптофан на Holland&Barrett: 
✔повишава нивата на серотонин; 
✔подобрява съня; 
✔релаксира нервната система; 
✔намалява симптомите на стрес; 
✔противодейства на главоболието; 
✔може да подобри сексуалната функция; 
✔не предизвиква зависимост; 
✔специална капсула с бързо абсорбиране; 
✔натурален източник; 
✔лесно дозиране и прием; 
✔подходящ за вегани/вегетарианци. 

Хранителната добавка съдържа високо ефективна съставка, насочена към борба с проявите на тревожност, умора, раздразнителност, липса на концентрация и силен апетит за сладко. Тези състояния претоварват нервната система и не й позволяват на организма да си отпочине, а на мозъка да обработи пълноценно новата информация. Ако и при Вас са налице тези симптоми и искате естествено средство за подобряване на съня и настроението, то добавка с 5-HTP е подходящият избор. 

5-хидрокситриптофан е естествено за организма вещество, което може да се произведе при нужда. Най-ценното му качество е, че се явява прекурсор на серотонина – „хормонът на щастието“. При недостатъчните му нива се наблюдават симптоми като трудно заспиване, неспокоен сън, емоционална нестабилност, депресивни състояния, внезапна и необяснима тревожност и т.н. Ефективното справяне със стреса дава възможност на организма да укрепи имунната си защита, да противодейства на свободните радикали и да изхвърли натрупаните токсини. Положителното влияние на 5-хидрокситриптофана като прекурсор на серотонина, се отразява и на либидото. Редуцирайки стреса и повишавайки чувството за благополучие, се покачва сексуалното желание. Активната съставка е извлечена от семената на африканска грифония. Натуралните съставки правят добавката подходящ за прием от вегани и вегетарианци. 

Дозировка: 
Една капсула 1-2 пъти дневно, когато е необходимо или преди лягане. Не превишавайте препоръчителната доза.

Хранително съдържание в 1 (една) капсула: 
5-HTP (от семена от грифония (Griffonia simplicifolia) - 50мг
Нианцин - 5мг
Витамин В6 - 5мг

Предупреждение:
Да се употребява с повишено внимание при шофиране или работа с машини. Консултирайте с лекар, ако приемате други лекарства или добавки, повишаващи нивата на серотонин. При бременни, кърмачки и деца да се направи консултация с лекар преди употреба.