• 5-Хидрокситриптофан 50 mg х 30 табл.

5-Хидрокситриптофан 50 mg х 30 табл.

24.82лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
3702
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Хидрокситриптофан 50 mg х 30 табл. – естествен продукт за поддържане на нормалното психо-емоционално състояние

При тревожност депресивни състояния и проблеми със съня.


5-хидроскитриптофан е аминокиселината, която преобразувана в мозъка, се превръща в химикала серотонин. Серотонинът влияе върху настроението, апетита, съня и поведението.


Серотонинът се намира на много места в организма, но най-вече в мозъка, стомашно-чревния тракт и кръвта. Занижените количества серотонин могат да доведат до наднормено тегло, повишено желание за захар и други въглехидрати, депресивни състояния, главоболия и мускулни болки с неясен произход.


Честите промени в настроението, усещането за непрекъснат и неконтролируем глад, затлъстяването, безсънието, редовното главоболие, внезапната смяна на настроенията – когато всички тези признаци са налице, истината е, че може би не ви достига 5HTP.


Активното вещество е извлечено от семена на Griffonia simplicifolia – растението, което е източник на 5-хидрокситриптофан.


Продуктът на американската компания Nature’s Way е обогатен с витамин В6, който допълнително подкрепя нервната система, както и с витамин С – мощен антиоксидант с имуностимулиращо действие.