• 5 Bitters / 5 Горчивки Аюрведа - 60 капсули

5 Bitters / 5 Горчивки Аюрведа - 60 капсули

  • Модел: капсули
  • Каталожен код: 11552
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 54.73лв.


DR WAKDE'S™ 5 Bitters е синергична смес от пет аюрведични билки: стъбло Гудучи, лист Васа, Кантакари, лист Ним и Патола. Те са изключително горчиви на вкус, полезни за здравето и широко използвани в Аюрведа.

DR WAKDE'S™ 5 Bitters събира в себе си екстракти от доказани билки, с допълващо действие. Техните комбинирани свойства оказват благоприятно влияние върху респираторната система, могат да намалят симптомите на вирусни и бактериални инфекции, промотират цялостен детокс на организма и ни правят по здрави.


Неповторима комбинация от 5 мощни билки


Гудучи

Здравословните сили на Гудучи, предлагат толкова широк спектър от ползи, че растението отдавна се свързва с животворния нектар на боговете. Древните аюрведически текстове го наричат "Амрита", което означава безсмъртие и говори за високото уважение към тази билка като основен член на аюрведичната фармакопея.

Като подмладяващ екстракт, Гудучи укрепва имунитета, насърчава жизнеността и поддържа дълголетието. Действа върху няколко органи и системи в тялото, като се използва при широк спектър от здравословни състояния, допринасяйки за репутацията му като еликсир на живота.


Лист Васа

Мощна аюрведична билка, която подобрява дихателната система. Растението има многобройни лечебни свойства и е в помощ за аномалии като кашлица, настинка, запушен нос, възпалено гърло, астма, бронхит, нарушения на кръвосъсирването.

Известна като естествено отхрачващо средство, Васа има богата концентрация на биоактивни компоненти като васицин, лутеолин, каротин, васакин, хиназолинови алкалоиди и етерични масла. Листата са богати на фитохимични съставки като танини, сапонини, алкалоиди, флавоноиди и феноли.


Кантакари

Известна още като „индийска нощенка“ тази лечебна билка е полезна за управлението на респираторни проблеми като кашлица и астма поради свойствата си да втечнява секрети и намаляване на спазъма. Помага за освобождаване на натрупани слуз и храчки, както и оказва положително влияние при астматични състояния.


Лист Ним

Тази билка е пълна с натурални съставки, за които е установено, че са изключително полезни. Ним има свойства за премахване на свободните радикали, поради това, че е богат източник на антиоксиданти. Също така е ефективен при управлението на патологични клетки, чрез регулиране на клетъчните сигнални пътища. Ним играе роля като противовъзпалително средство чрез регулиране на специални ензимни активности, като циклооксигеназа (COX) и липоксигеназа (LOX).


Патола

Патола, или тиквена гъба, се използва широко заради лечебните си характеристики при много здравословни проблеми като запек, аномалии в нивата на  кръвната захар и детоксикация. Билката съдържа различни антиоксиданти, минерали, витамини, хранителни вещества и липиди. Тя е отличен източник на витамин А, витамин B5, B6, витамин C, манган, калий, желязо, магнезий, мед и диетични фибри.


DR WAKDE'S™ 5 Bitters съдържа чисти билки, смесени заедно. Всяка е внимателно изсушена, за да ви донесе пълния потенциал на природата. Екстрактите използват подходящи за вегетарианци HPMC капсули. Произвежда се от чисти билкови съставки и не съдържат никакви добавки или пълнители.


Растителна капсула от хидроксипропилметил целулоза


Не съдържа: пълнители, свързващи вещества, глутен, пшеница, консерванти, изкуствени оцветители, дрожди, захар.


Хранителна добавка, 60 V-капсули.  


Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното състояние на черния дроб.

Забележка: Да не се използва при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна дневна доза за прием от продукта: За възрастни над 18 годишна възраст по 2-4 капсули дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Етикети: 5 Bitters / 5 Горчивки Аюрведа, комбинация от 5 мощни билки - 60